Terveyskeskushammaslääkäri - Loviisan kaupunki

Haemme terveyskeskushammaslääkäriä Loviisan perusturvakeskuksen suun terveydenhuoltoon. Kyseessä on pidempiaikaisesta sijaisuudesta, 18.10.2021-30.8.2022, jonka jälkeen sijaisuus mahdollisesti jatkuu. Suun terveydenhuollossa on myös hammaslääkäreiden osalta tulossa eläköitymisiä ensi vuonna. Haemme hammaslääkäriä pääasiassa Loviisan hammashoitolaan.

Vähäisen hakijamäärän takia hakuaikaa on pidennetty, jo saapuneet hakemukset huomioidaan.

Loviisan perusturvakeskuksen suun terveydenhuollossa työskentelee kuusi hammaslääkäriä, kolme suuhygienistiä ja kymmenen hammashoitajaa. Lisäksi meillä käy oikoja ja suukirurgi. Työ on monipuolista, ja sitä on mahdollista muokata oman kiinnostuksen mukaan. Hammashoitola toimii terveyskeskuksen yhteydessä, joten yhteistyö muun terveydenhuollon kanssa sujuu joustavasti.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys ja oikeus harjoittaa hammaslääkärin ammattia itsenäisesti, monipuolinen kokemus hammaslääkärin kliinisestä työstä sekä hyvä suomen ja ruotsin kielen taito. Myös syventävää käytännön harjoittelua suorittavat hammaslääketieten opiskelijat huomioidaan haussa. Todistukset pyydetään esittämään haastattelun yhteydessä.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n ja lääkärisopimuksen mukaan. Työaika on 38,25 h/viikko. Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukainen rokotussuoja.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

johtava hammaslääkäri Laura Saarioinen, laura.saarioinen@loviisa.fi

Lisätietoja

Perusturvakeskus

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut myös Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuun ottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 000 asukasta. Kulkuyhteydet Loviisaan ovat hyvät, ja matkaa Helsingin keskustasta Loviisaan on 90 kilometriä.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Öhmaninkatu 4, Loviisa, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat