test
Terveyskeskushammaslääkäri - Kirkkonummen kunta

Haemme Kirkkonummen suun terveydenhuoltoon terveyskeskushammaslääkäriä vakinaiseen virkaan

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn hyvässä työyhteisössä. Toivomme sinulta kliinisen työkokemuksen lisäksi hyvää ja monipuolista valmiutta aikuisten kiireelliseen ja kiireettömään hoitoon, joustavuutta, positiivista ja aktiivista työotetta, kehittämismyönteisyyttä sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Suun terveydenhuollossa työskentelee noin 50 suun terveydenhuollon ammattilaista. Meillä on käytössä Kerralla enemmän -toiminnanohjausmalli sekä Cerec. Potilastietojärjestelmänämme on Lifecare.

Työt alkavat 2.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys. Kielitaitovaatimuksena ovat hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen sekä tyydyttävä ruotsin kielen suullinen taito. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n ja Lääkärisopimuksen mukaisesti.

Viran täyttämisessä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Hakemukset pyydetään lähettämään 15.12.2021 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn sähköisen lomakkeen kautta www.kuntarekry.fi (työavain 397158).

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Terveyspalvelujen palvelujohtaja Arja Liinavuori, puh. 050 350 3925, etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Perusturvan palvelualue, Terveyspalvelut, Suun terveydenhuolto, Suun terveydenhuolto, hammaslääkärit

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat