test
Terveyskeskushammaslääkäri - Viitasaaren kaupunki

Arvoisa hammaslääkäri!

Nyt olisi etsinnässä hammaslääkäri, jolla olisi kiinnostusta syöksyä suun terveyden asiantuntijana sosiaalisen median ihmeelliseen maailmaan. Toimenkuvasi kattaa kliinisen potilastyön ohella suun terveysasioiden esiin tuontia alueen väestön tietoisuuteen sosiaalista ja mikseipä myös painettua mediaa hyödyntäen. Halutessasi työnantaja tarjoaa myös koulutusta sosiaalisen median haltuunottoon.

Etsimme siis hammaslääkäriä Pihtiputaan hammashoitolaan 28.2.2021 alkaen noin kuuden kuukauden mittaiseen sijaisuuteen. Pihtipudas sijaitsee 4-tien varressa Oulusta 200 km etelään ja Jyväskylästä 140 km pohjoiseen. Meiltä löytyy luonnonrauhaa, mutta esimerkiksi kesällä yhtä jos toisenlaista tekemistä ja tapahtumaa. 6 kuukautta Pihtiputaalla tarjoaa sopivan hengähdystauon suurempien kaupunkien hektisyydestä. Majoituksen järjestämisessä autamme.

Hammashoitolassamme toimii lisäksesi toinen kokenut hammaslääkäri sekä suuhygienisti ja hammashoitajia. Hoitajamme ovat kokeneita. Tilat ovat valmistuneet 2017 ja sisäilmaltaan loistavaksi todettu.

Kyseessä on sijaisuus, mutta mahdollisesti pystymme tarjoamaan jatkoa. Myös osa-aikaisuudet voidaan huomioida. Jätä hakemusta tai soittele p. 0405434169/ Suun terveydenhuollon esimies Saana Kaisanlahti ja kerron lisää!


Terveyskeskushammaslääkärin toimeen valittavan tulee olla Suomessa laillistettu hammaslääketieteen lisensiaatti. Valinnassa voidaan huomioida Valviran laillistamispäätöstä odottavat hammaslääketieteen lisensiaattitutkinnon suorittaneet hammaslääkärit.

Edellytämme hakijoilta erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, joka tulee esittää todistuksella, mikäli äidinkielenä ei ole suomi.

Toimessa edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Koeaika määräytyy työsuhteen keston mukaan.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Suun terveydenhuollon esimies Saana Kaisanlahti, saana.kaisanlahti@viitasaari.fi

Lisätietoja

Viitasaaren kaupunki, Perusturva, Hammashuolto Pihtipudas

Pihtipudas on n. 4000 asukkaan kokoinen maailman parhaalla pysähdyspaikalla pohjoisessa Keski-Suomessa. Pihtiputaalta on hyvät julkiset kulkuyhteydet pohjoiseen ja etelään.

Viitasaaren kaupunki muodostaa yhdessä Pihtiputaan kunnan kanssa perusturvan osalta yhteistoiminta-alueen, Wiitaunionin.


Osoite: Provastintie 1, 44800 Pihtipudas

Sinulle suositellut työpaikat