Skip to main content
test
Terveyskeskushammaslääkäri - Sipoon kunta

Sipoon kunnan suun terveydenhuolto toimii Nikkilän ja Söderkullan terveysasemilla. Kunnan strategian mukaisesti kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Tavoitteenamme ovat maamme parhaat suun terveydenhuollon palvelut. Osaamista ja työssä jaksamista tuetaan mm. toimintaa kehittämällä ja henkilökuntaa kouluttamalla. Vuonna 2023 Sipoon sosiaali- ja terveyspalvelut siirtyvät osaksi Itä-uudenmaan hyvinvointialuetta.

Etsimme joukkoomme TERVEYSKESKUSHAMMASLÄÄKÄRIÄ 1.10.2022 alkaen, tai aloitus sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys sekä molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Tuemme työntekijöitämme kielitaidon kehittämisessä:

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen (LS:n) mukaan.

Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Koeaika on kuusi kuukautta ja tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset pyydetään jättämään 29.8.2022 klo 16 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry.

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi
https://www.sipoo.fi/palvelu/suun-ja-hampaiden-terveydenhuolto/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa 15.8. alkaen vastaava hammaslääkäri Perttu Halonen 050 380 2610 / perttu.halonen(at)sipoo.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveysosasto, Suun terveydenhoito

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!


Osoite: Jussaksentie 14, 04130 Sipoo
Sipoon kunta - Savuton työpaikka Sipoon kunta - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat