Skip to main content
test

Olemme ylpeitä monipuolisista sosiaali- ja terveyspalveluistamme ja rohkeudestamme uudistaa niitä ennakkoluulottomasti yhdessä eri-ikäisten asukkaiden kanssa. Panostamme työn laatuun ja henkilöstön kehittämiseen. Ihminen ja sujuva arki ovat meille tärkeitä.

Porvoon kaupungin suunterveydenhuollossa on tarjolla terveyskeskushammaslääkärin vakituinen virka 5.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hoidettavana on kaiken ikäistä väestöä, mikä tekee työstä mielenkiintoista, opettavaista ja vaihtelevaa. Työpäivät ovat virka-aikaan. Virka-ajan ulkopuolinen päivystys on ulkoistettu, HUS-alueen yhteinen päivystys tapahtuu Helsingissä.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu hammaslääkärin pätevyys.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Sosiaali- ja terveystoimen tehtävissä edellytetään täyttä rokotussuojaa Covid -19 tautia vastaan tai että olet sairastanut laboratoriovarmistetusti Covid-19-taudin enintään kuusi kuukautta aikaisemmin.

Käytössämme on LifeCare-potilastietojärjestelmä.

Kollegiaalista tukea on hyvin saatavilla, hoitohuoneita on 26, joissa työskentelee yli 20 hammaslääkäriä. Lähetemahdollisuus erikoishammaslääkäreille toimii. Jos sinulla on jo omaa erityisosaamista, sitä hyödynnetään mielellään.

Palkkaus ja työehdot ovat KVTES:n lääkärisopimuksen ja kokemuksen mukaiset. Koeaika on neljä kuukautta.

Onko sinulle mukavat työkaverit, toimivat työvälineet ja työpaikan hyvä sijainti tärkeitä? Jos vastasit kyllä - meillä on tarjolla tuota kaikkea juuri sinulle! Meitä on täällä parikymmentä hammaslääkäriä, yhdeksän suuhygienistiä ja kolmisenkymmentä hammashoitaja-kollegaa toivottamassa juuri sinut tervetulleeksi työyhteisöömme.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 19.8.2022 klo 14 mennessä, Hae työpaikkaa linkin kautta.

Lisätietoja antaa Sari Holmberg, ylihammaslääkäri, sari.holmberg@porvoo.fi, puh. 0400 479 303.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/terveys-hyvinvointi/terveyskeskus-paasivu/hammashoito/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Sari Holmberg, ylihammaslääkäri, sari.holmberg@porvoo.fi, puh. 0400 479 303.

Lisätietoja

Suun terveydenhuolto

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat