Skip to main content
test
Terveyskeskushammaslääkäri - Pieksämäen kaupunki

Haluatko työskennellä monipuolisessa ja innovatiivisessa työympäristössä?

Haluatko tulla luomaan kanssamme uusia toimintamalleja Etelä-Savon hyvinvointialueelle suun terveydenhuoltoon?

Pieksämäen kaupungin Perusturvassa on haettavana 9.9.2022 klo 15.00 mennessä

TERVEYSKESKUSHAMMASLÄÄKÄRIN VIRKA

Suun terveydenhuollossa työskentelee tällä hetkellä vakiintunut joukko hammaslääkäreitä, erikoishammaslääkäreitä, suuhygienistejä, hammashoitajia ja välinehuoltajia. Meitä on lähes 30 toivottamassa sinut tervetulleeksi joukkoomme mukaan.

Uudistetussa hammashoitolassamme on 12 hoitohuonetta. Käytössä on WinHIT- potilastietojärjestelmä.

Työyhteisömme on joustava ja sopivan pieni, jotta voit vaikuttaa omaan työhösi. Itsenäisen, oman näköisen työnkuvan lisäksi tarjoamme koulutusmyönteisen, kehittyvän ja joustavan työyhteisön. Pieksämäen kaupunki tarjoaa myös liikunta-ja kulttuurietuja. Osa-aikainen työaika esim. 3-4 päivää/viikko on sovittavissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys. Hakijalta edellytetään hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.
Palvelusuhteen ehdot määräytyvät SOTE-TESin ja Lääkärisopimuksen mukaan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin. Ennen viran vastaanottamista valitun tulee toimittaa lääkärinlausunto.

Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa ja Pieksämäen kaupunki on savuton työpaikka.

Hakemukset pyydetään toimittamaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry.fi kautta

Lisätietoja

https://www.pieksamaki.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa suun terveydenhuollon ylilääkäri Satu Snellman-Gröhn
p. 044 3686 727 tai sähköpostilla

Lisätietoja

Pieksämäen kaupunki, Perusturva

Pieksämäki on n. 18 000 asukkaan kaupunki Etelä-Savossa. Kaupunki on tunnettu rautateiden risteyspaikkakunta ja se sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella keskellä Suomea. Pendolinon pyrähdyksen päässä Helsingistä ja maakuntakeskuksista sijaitseva Pieksämäki tarjoaa elämisen helppoutta luonnonkauniissa puistomaisemissa.

Luonto on lähellä ja kulttuuri- ja liikuntaharrastusten mahdollisuudet ovat monipuoliset. Kompaktissa kaupungissa kaikki on käden ulottuvilla ja työpäivän jälkeen aikaa jää harrastamiselle, hidastamiselle ja elämäsi tärkeimmille ihmisille. Pieksämäellä on helppo elää hyvää elämää.

Kaupungin perusturvan vastuualue järjestää perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palvelut kuntalaisille. Pieksämäellä on kunnan tuottamien sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalvelujen lisäksi yksityisiä ja kolmannen sektorin toimijoita. Toimiala on suurin työllistäjä paikkakunnalla.

Paikkakunnalle muuttaville on runsaasti tarjolla sekä vuokra- että omistusasuntoja.


Osoite: Tapparakatu 1-3, 76100 Pieksämäki

Sinulle suositellut työpaikat