test

Terveyskeskushammaslääkäri

Hakuaika päättyy  22.3.2023 15:00

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee terveyskeskushammaslääkäreitä vakituisiin virkasuhteisiin Mikkeliin (2), Savonlinnaan (1), Pieksämäelle (2) ja Rantasalmelle (1) 1.5.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hammaslääkärin työtehtäviin kuuluvat terveyskeskushammaslääkärin tehtävät sekä osallistuminen hammaslääkäripäivystykseen. Työn sisältöä voidaan muokata huomioiden hakijan toivomukset ja erityisosaaminen.

Tarjoamme viihtyisän työympäristön sekä ystävällisen ja kannustavan työyhteisön, modernit laitteet ja mahdollisuuden kehittyä ja kehittää toimintaa. Huolehdimme, että saat työhösi hyvän perehdytyksen ja saat kokeneiden kollegojen tuen työn tekemiseen. Me autamme sinua onnistumaan työssäsi.

Työnantajana Eloisa on koulutusmyönteinen ja mahdollistaa talon ulkopuolisiin koulutuksiin osallistumisen. Kannustamme hammaslääkäreitä jatkuvaan oman ammattitaidon kehittämiseen ja lisäksi järjestämme myös sisäistä koulutusta säännöllisesti.

Autamme mielellämme käytännön asioiden järjestelyissä, kuten asunnon järjestämisessä. Arvostamme henkilökuntaamme ja käytössämme onkin erilaisia työsuhde-etuja liikunnan, kulttuurin, hyvinvoinnin ja työmatkojen osalta.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista hammaslääkärin laillistusta ja lupaa toimia hammaslääkärin ammatissa Suomessa. Virkaan valitun ammattioikeuksia ei saa olla rajoitettu terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 26 §:n mukaisella tavalla. Edellytämme hakijalta kiitettävää suomen kielen taitoa.

Valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antaa ylihammaslääkäri Katri Hyvärinen, puh. 040 359 8663, katri.hyvarinen@etelasavonha.fi (Mikkeli), ylihammaslääkäri Satu Snellman-Gröhn, puh. 044 368 6727, satu.snellman-grohn@etelasavonha.fi (Pieksämäki) ja ylihammaslääkäri Marja-Leena Gröhn, 044 417 2918, marja-leena.grohn@etelasavonha.fi (Savonlinna, Rantasalmi).

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä vuoden 2023 alusta. Eloisalla on lähes 200 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ammattilaista. Olemme digitaalinen ja monipaikkainen organisaatio, jossa työtä tehdään ”myö yhessä”-periaatteella. Tutustu työnantajaan