Terveyskeskushammaslääkäri / Aikuishammashoito - Tampereen kaupunki

Tampereen kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelujen vastaanottopalvelujen palvelulinja tuottaa mm. aikuisten suun terveydenhuollon palveluja.

Haemme terveyskeskushammaslääkäriä määräaikaiseen työsuhteeseen 28.9.2021 asti. Tehtävät keskittyvät erityisesti aikuishammashoidon palveluihin.

Tehtäviin sisältyy kiireellisten ja kiireettömien hammas- ja suusairauksien hoidon tarpeessa olevien potilaiden tutkiminen, sairauksien diagnosointi ja hoidon suunnittelu sekä toteuttaminen. Tehtäviin sisältyy myös työskentelyä monihuonemallitoiminnassa sekä päiväpäivystystoimintaa päivystysyksikkö Acutassa.

Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu hammaslääkäri sekä hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Lisäksi tehtävä edellyttää tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa. Eduksi lasketaan aiempi työkokemus aikuishoidon suun terveydenhuollossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa ylihammaslääkäri Suvi Korri, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hakuaika päättyy 26.1.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Ylihammaslääkäri Suvi Korri, puh. 040 639 7264, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Tampereen kaupunki, Suun terveydenhuolto aikuiset
Osoite: PL 487, 33101 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka