Terveyskeskushammaslääkäri - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän terveyspalvelut järjestää suunterveydenhuollon palvelut 150 000 asukkaalle Jyväskylässä, Hankasalmella ja Uuraisilla. Olemme edistyksellinen ja ennakkoluuloton suun terveydenhuollon kehittäjä ja tunnettu kerralla kuntoon -mallin edelläkävijänä. Jyväskylässä, Hankasalmella ja Uuraisilla luonto on lähellä ja asukkaille tarjoutuu hyvät ja monipuoliset liikunta- ja harrastusmahdollisuudet.

Haemme Jyväskylän kaupungin suun terveydenhuoltoon, Hankasalmen hammashoitolaan

TERVEYSKESKUSHAMMASLÄÄKÄRIÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävän kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys. Lisäksi edellytämme tehtävän kannalta riittävää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, monipuolista ja sujuvaa kliinisen perustyön osaamista.

Olemme koulutusmyönteisiä ja tuemme ammatillista kehittymistä. Meillä on hyvät mahdollisuudet konsultoida erikoishoitoja (kirurgia, parodontologia, kliininen erikoishoito, kariologia, pedodontia, oikomishoito, radiologia). Tervetuloa osaavaan ja mukavaan joukkoomme!

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES) ja Lääkärisopimuksen (LS) mukaan.

Tehtävä alkaa 11.1.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Vastaava hammaslääkäri Leena Hakio, puh. 014 336 6500 tai leena.hakio@jyvaskyla.fi

Suun terveydenhuolto
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka