Skip to main content
test
Terveyskeskushammaslääkäri, Mikkolan koulun hammashoitola - Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Terveydenhuollon palvelujen toimiala, Suun terveydenhuollon palvelut
Pohjoinen palveluyksikkö
Lyyranpolku 2, 01480 Vantaa


Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen.

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:Haemme terveyskeskushammaslääkäriä Pohjoiselle palvelualueelle, Mikkolan koulun hammashoitolaan.

Työtehtäviin kuuluvat kaikenikäisten asiakkaiden monipuolinen perushammashoito, sekä osallistuminen Tikkurilan arkipäivystykseen.

Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Arvostamme reipasta otetta ja asennetta työtehtäviin, itseohjautuvuutta, halua oppia uutta ja kehittyä työssään, sekä hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja.

Arvostamme myös lupaa/kiinnostusta tehdä hammashoitoa ilokaasusedaation avulla. Alueellamme on mahdollisuus ilokaasusedaatioon Koivukylän terveysaseman hammashoitolassa. Jos lupaa ilokaasun käyttöön ei vielä ole, on koulutus mahdollista järjestää.

Mikkolan koulun hammashoitola on pieni ja mukava kahden hoitohuonoon yksikkö, jossa hoidetaan alueen koululaisten lisäksi aikuispotilaita. Hoitolassa työskentelee kaksi hammaslääkäri-hammashoitaja työparia ja kaksi suuhygienistiä. Hoitola kuuluu Pohjoiseen tiimiin, koko tiimissä työskentelee noin 50 henkilöä suun terveydenhuollon palveluksessa, joista 20 on hammaslääkäreitä. Teemme yhteistyötä muiden palveluyksiköiden kanssa.

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue? Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla

  • lounasedun
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut
Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.


Tietoa palvelussuhteesta:Palvelussuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 01.11.2023 tai sopimuksen mukaan
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Kelpoisuusvaatimus: Hammaslääkäri (Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys)
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta,
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen (LS) mukaisesti.


Heräsikö kiinnostuksesi?Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Vastaava hammaslääkkäri
Lindeberg Virpi
040 4827809
virpi.lindeberg@vakehyva.fi


Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.

Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme - autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.

Lue meistä lisää vakehyva.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#vakehyva #hyvantekijät

Tutustu työnantajaan

Sinulle suositellut työpaikat