Terveyskeskushammaslääkäri, Nilakan alue - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Viihdytkö työympäristössä, jossa luonnonläheisyys ja positiivinen paikallinen identiteetti yhdistyvät nykyaikaiseen terveydenhuoltoon?

Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin perusterveydenhuollon liikelaitoksessa (Kysteri) on haettavana terveyskeskushammaslääkärin viransijaisuuksia. Tehtävät sijoittuvat Nilakan palveluyksikköön.

- Keiteleen toimipisteeseen etsimme terveyskeskushammaslääkäriä osa-aikaiseen työhön noin 3-4 pv viikossa
- Vesannolla tarjolla on hammaslääkärin sijaisuus 31.12.2021 saakka kokoaikatyössä 5 pv viikossa
- Pielavedelle etsimme hammaslääkäriä noin 4 pv viikossa.

Kysy lisää yhteyshenkilöltä, tiedot työpaikkailmoituksen lopussa.

Kysterin suun terveydenhuollossa työskentelee noin 35 suun terveydenhuollon ammattilaista. Potilastietojärjestelmänä on WinHIT, ja käytössä on digitaalinen hammasröntgenkuvaus, Vista Scan, Romexis.

Tarjoamme mielekkään työnkuvan lisäksi hyvän perehdytyksen sekä mukavat työkaverit moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä.

Kelpoisuusvaatimuksena viransijaisuuksiin on laillistetun hammaslääkärin pätevyys. Toivomme valittavalta henkilöltä innostusta ja halua kehittää yksikön hammashoitoa sekä erinomaisia yhteistyötaitoja moniammatillisessa työyhteisössä. Palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja lääkärisopimuksen mukaisesti.

Viransijaisuuteen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Koeaika on neljä kuukautta. Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/web/kysteri/nilakka

Tutustu työnantajaan

Haku tehtävään tapahtuu ensisijaisesti ilmoituksessa olevan linkin kautta sähköisesti. Lisätietoja antaa vastaava hammaslääkäri Kati Eränen, p. 044 717 1047 tai sähköpostilla kati.eranen(at)kuh.fi

Perusterveydenhuollon ja vanhusten laitoshoidon liikelaitos Kysteri
Osoite: Savikontie 15, 72400 Pielavesi

Kysteri on Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin yksi palvelualue, jonka tehtävänä on järjestää seitsemän pohjoissavolaisen kunnan perusterveydenhuolto ja vanhusten laitoshoito. Alueella asuu noin 25 000 asukasta. Henkilökunnan määrä on noin 350 henkilöä. Tule ja viihdy Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin Kysterissä!

Sinulle suositellut työpaikat