Terveyskeskushammaslääkäri, Orimattila

Hakuaika päättyy  15.7.2024 23:59

Tavoitteemme on olla alan paras julkinen työpaikka ja etsimme nyt hyvinvoinnintekijöitä mukaan tälle haastavalle, mutta palkitsevalle matkalle.

Haemme hammaslääkäriä vakituiseen työsuhteeseen Orimattilan sote-keskukseen.

Meillä on Orimattilan sote-keskuksessa valoisat, vastaremontoidut tilat. Yksikkö on sopivan kokoinen, hoitohuoneita on 11 ja yksi uusi huone on juuri valmistumassa. Käytössämme on Lifecare- potilastietojärjestelmä. Lisäksi meillä on kouluvastaanotto, jossa hoidetaan koululaisia hammashoitajan ja suuhyginistin kanssa yhteistyössä. Meillä on modernit työvälineet ja myös mahdollisuus ottaa PTG-kuvia.

Meillä on kiva olla töissä, meillä yleensä viihdytäänkin aika pitkään. Työyhteisössämme teemme paljon yhdessä töitä ja jaamme osaamistamme toisillemme.
Meidän tiimimme koostuu motivoituneista ja yhteistyökykyisistä suun terveyden ammattilaisista, jotka tekevät yhdessä työskentelystä mukavaa ja antoisaa. Haluamme tarjota kaikille työntekijöillemme mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan.

Urapolkuvaihtoehtoja meillä on useita; olit kiinnostunut sitten hallinnollisista tehtävistä, protetiikasta, lasten hampaiden hoidosta tai vaikka oikomisesta. Meillä on hyvät mahdollisuudet kehittää ammattitaitoasi haluamaasi suuntaan ja tarjoamme tukea urapolullasi etenemiseen. Tule luomaan itse oma polkusi, kerro meille mikä sinua kiinnostaa ja jutellaan yhdessä sinulle parhaista vaihtoehdoista.

Toivomme sinulta hyviä viestintä- ja työyhteisötaitoja sekä aktiivista ja vastuullista otetta työhösi. Jos arvostat hyvää työilmapiiriä ja haluat olla osa toimivaa ja innostavaa tiimiä, tämä hammaslääkärin paikka saattaa olla juuri sinua varten. Tule mukaan luomaan kanssamme onnistumisia ja hyvinvointia!

Me tarjoamme
- osaavat ja kannustavat työkaverit
- perehdytyksen työhön
- mahdollisuuden säännölliseen kouluttautumiseen
- perheystävällisen työpaikan (olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa), esimerkiksi mahdollisuuden käyttää sairaan lapsen hoitopalvelua
- laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Orimattila piirtää Päijät-Hämeen eteläisen rajan. Matkaa Lahdesta on alle puolen tunnin ajomatka ja Helsingistä reipas tunti. Kulttuurin ystävät löytävät itsensä Orimattilan kulttuurin palveluista, kuten taidelinnasta tai taidevintiltä.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys sekä hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito. Tehtävässä tarvitset myös tartuntatautilain 48§:n mukaisen rokotussuojan.

Innostuitko? Kysy Jaanalta lisätietoja, laita hakemusta tulemaan ja liity ammattitaitoiseen joukkoomme!


Lisätietoja

https://paijatha.fi/rekry

Yhteystiedot

Ylihammaslääkäri Jaana Kuosa

puh. 044 7297102

jaana.kuosa@paijatha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Päijät-Hämeen hyvinvointialueella työskentelee lähes 8000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Tuotamme alueen julkiset sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen palvelut. Sote- ja pelastustoimen ammattilaisten lisäksi joukossamme on myös muita esimerkiksi ICT- ja toimistopalveluiden osaajia. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme iloiseen Päijät-Hämeeseen! Tutustu työnantajaan