Skip to main content
test
Terveyskeskushammaslääkäri, Orimattila - Päijät-Hämeen hyvinvointialue

Päijät-Hämeen hyvinvointialueella uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme nyt joukkoomme HAMMASLÄÄKÄRIÄ määräaikaiseen työsuhteeseen Orimattilan hammashoitolaamme ajalle 23.1.2023 - 31.1.2024. Aloituspäivä on neuvoteltavissa.

Orimattilan hammashoitolassa on vastaremontoidut valoisat tilat terveysaseman yhteydessä ja hoitohuoneita hoitolassa on 10. Käytössämme on Lifecare-potilastietojärjestelmä ja PTG-laite sekä osaava henkilökunta. Meillä ei ole jonoja. Ilta- ja viikonloppu päivystys on ulkoistettu.

Tehtävääsi kuuluu hoitaa laaja-alaisesti orimattilalaisten suunterveyttä. Asukkaita Orimattilassa on noin 16 000. Terveysasema sijaitsee reilun tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta ja puolen tunnin päässä Lahdesta.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut. Olemme mukana mm. Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Tuemme kouluttautumista monin eri tavoin ja meillä on hyvät mahdollisuudet osallistua työnkiertoon. Virkistäytymiseen voit hyödyntää monia suuren talon etuja, esimerkkeinä Holiday Clubin lomaedut, kuntotestit, liikuntaedut ja hyvinvointivalmennukset.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/94) mukaista hammaslääkärin laillistusta ja lupaa toimia hammaslääkärin ammatissa Suomessa. Tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä tartuntalain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Lisätietoja

https://www.paijatha.fi/meilla-toissa/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava hammaslääkäri Jaana Kuosa
044 7297102
jaana.kuosa@phhyky.fi

Lisätietoja

Suunterveydenhuolto eteläinen alue

Suun terveydenhuollon tulosalueemme tarjoaa palveluja yli 180 000 asukkaalle 10 kunnan alueella Päijät-Hämeessä. Meillä työskentelee noin 30 hammaslääkäriä, 14 suuhygienistiä ja 40 hammashoitajaa. Olemme jakautuneet kolmeen maantieteelliseen alueeseen: eteläinen, läntinen ja pohjoinen alue, jotta saamme arjen työn organisoitua sujuvasti. Teemme tiivistä yhteistyötä ja asiakkaat ja ammattilaiset ovat meille yhteisiä. Visiomme on olla paras suun terveydenhuollon vastaanotto, niin asiakkaan kuin ammattilaisenkin näkökulmasta.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Terveystie 1, 16300 Orimattila

Sinulle suositellut työpaikat