Terveyskeskushammaslääkäri - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Terveyskeskushammaslääkäri - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme TERVEYSKESKUSHAMMASLÄÄKÄRIÄ vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.9.2019-30.8.2020, Lahden alueelle.

Suun terveydenhuollon tulosyksikkömme tarjoaa suun terveydenhoitopalveluja yli 180 000 asukkaalle 10 kunnan alueella Päijät-Hämeessä. Meillä työskentelee noin 70 hammaslääkäriä, 40 suuhygienistiä ja 100 hammashoitajaa. Olemme jakautuneet viiteen maantieteelliseen alueeseen, jotta saamme arjen työn organisoitua sujuvasti. Teemme kuitenkin tiivistä yhteistyötä ja asiakkaat ja ammattilaiset ovat meille yhteisiä. Visiomme on olla paras vastaanotto, niin asiakkaan, ammattilaisen kuin järjestäjänkin näkökulmasta.

Terveyskeskushammaslääkärinä pääset työskentelemään kaiken ikäisten potilaiden parissa.
Nyt avoinna olevaan tehtävään asetetaan etusijalle parodontologiasta kiinnostunut hammaslääkäri. Toimipiste sijaitsee Lahden kaupunginsairaalassa. Työnkuvasi on monipuolinen, potilainamme on väestön koko kirjo vauvasta vaariin.

Tarjoamme sinulle moniammatillisen, kannustavan ja toisiaan tukevan työyhteisön sekä työnantajan tarjoamat harrastus- ja liikuntamahdollisuudet.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen hammaslääkärin laillistuksen ja luvan toimia hammaslääkärin ammatissa Suomessa. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotussuojaa.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.facebook.com/phhykyrekry

Ylihammaslääkäri Markku Mikkonen
puh. 050 398 7902
markku.mikkonen@phhyky.fi

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Terveys- ja sairaanhoitopalvelut, Terveydenhuollon avovastaanottotoiminta, Suun terveydenhuolto, Suun terveydenhuolto, Lahden alue
Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan