test
Terveyskeskushammaslääkäri, Seututk - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Seututerveyskeskuksessa on kymmenen hammashoitolaa ja erikoishoidon yksikkö. Suuhygienistejä meillä on 18, hammaslääkäreitä 25,5 ja hammashoitajia 38.

Haemme vakituiseen virkasuhteeseen parodontologiasta kiinnostunutta

TERVEYSKESKUSHAMMASLÄÄKÄRIÄ

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen hammaslääkärin tehtävänkuvan, joka keskittyy Seututerveyskeskuksen parodontologisen hoidon kehittämiseen ja koordinointiin sekä parodontologisten lähetepotilainen hoitoon. Työskentelet Keuruun, Laukaan ja Joutsan hammashoitoloissa. Suun erikoishoidon yksikössä Jyväskylässä työskentelet n. 1-2 päivää viikossa. Voit vaikuttaa työaikoihisi sekä työn sisältöön. Työparinasi toimii kokenut hammashoitaja.

Sinulla on loistava tilaisuus syventää omaa osaamistasi ja kerätä erikoisalakohtaista työkokemusta. Voit olla vastavalmistunut tai jo kokenut ammattilainen, meillä saat tehtävääsi hyvän perehdytyksen ja seniorituen. Konsultaatioapunasi on kokenut kollega, joka tarvittaessa ottaa vastuuta vaativimmista toimenpiteistä.

Hammashoitolamme ovat ajanmukaisesti varustetut ja käytössäsi on laadukas parodontogiseen erikoishoitoon soveltuva välineistö. Olemme koulutusmyönteinen organisaatio ja voit kehittää työtäsi halutessasi myös lisäkoulutuksilla. Tiimimme pyrkii yhteiseen päämäärään hyvässä hengessä ja työnjakoa on kehitetty pitkälle. Meillä on hyvät mahdollisuudet erikoishammaslääkärin konsultointiin ja hoitoon lähettämiseen. Käytämme Lifecare -potilastietojärjestelmää.

Odotamme sinulta kiinnostusta parodontologiasta, kehittämismyönteistä työotetta ja innostunutta otetta asiakaslähtöiseen potilastyöhön.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu hammaslääkärin pätevyys. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan koeaikaa.

Ennen töiden aloittamista kartoitamme kanssasi työhön ja mahdollisesti myös asumiseen liittyviä toiveitasi. Tarvittaessa avustamme asunnon hankkimisessa.

Voit hyödyntää järjestelmän hakemuspohjaa tai jättää hakemuksesi liitetiedostona.

Tule mukaan osaksi osaavaa parodontologista hoitotiimiä. Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.seututerveyskeskus.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylihammaslääkäri Leena Hakio
leena.hakio@seututk.fi
Puh. 014 269 5908
Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Hakemukseen on mahdollista jättää liitteitä.

Lisätietoja

Liikelaitos Seututerveyskeskus

Keski-Suomen seututerveyskeskus toimii Keski-Suomen sairaanhoitopiirin liikelaitoksena. Vastaamme kahdeksan kunnan perusterveydenhuollon palvelujen tuottamisesta; lääkäripäivystyksestä ja –vastaanotosta, neuvolapalveluista sekä hoitajien vastaanotosta, suunterveydenhuollon palveluista, akuutista sairaalahoidosta, kuntoutuksesta sekä osin pitkäaikaishoidosta. Katso lisää www.seututerveyskeskus.fi.

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettu maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.


Osoite: Kantolantie 12, 41340 Laukaa

Sinulle suositellut työpaikat