Terveyskeskushammaslääkäri, sijaisuudet, jatkuva haku - Espoon kaupunki

Haluamme Espoon suun terveydenhuollossa tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista suun terveydenhuoltoa sekä tehdä työtä innostuneessa ja hyvinvoivassa työyhteisössä. Palveluillamme haluamme vahvistaa asukkaiden kykyä edistää ja ylläpitää omaa terveyttä. Haluatko sinä olla mukana?

Etsimme terveyskeskushammaslääkäreitä eripituisiin sijaisuuksiin sopimuksen mukaan. Työskentelyalueena on koko Espoo, jokainen sijaisuuden osalta määritetään erikseen sen pituus ja hoitola tai hoitolat, joissa pääasiallinen työskentely tapahtuu.

Työtehtäväsi koostuu monipuolisesta kliinisestä potilastyöstä kaiken ikäisten espoolaisten asiakkaiden parissa, myös päivystysluonteisesta kliinisestä työstä. Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja kehittämismyönteisyyttä.

Tarjoamme sinulle positiivisen työyhteisön ja ajanmukaiset työvälineet.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunkin lähipalvelualueen vastaava hammaslääkäri, joka ottaa yhteyttä tehtävään soveltuviin hakijoihin.

Työpaikan nimi:
Espoon suun terveydenhuolto, hammashoitolat Espoossa

Työaika:
Sopimuksen mukaan. Meillä palvellaan kuntalaisia myös iltaisin.

Sopimusala:
Kunnallinen Lääkärisopimus

Kelpoisuusvaatimuksena edellytämme, että sinulla on laillistetun hammaslääkärin pätevyys. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme työkokemusta vastaavista tehtävistä ja vastuullista työotetta sekä hyvää palveluasennetta. Nautit työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa vaihtuvissa tilanteissa. Arvostamme terveydenhuollon tietojärjestelmien käyttökokemusta sekä suomen, ruotsin ja englannin kielten taitoa, muu kielitaito on eduksi.  

Espoon kaupungin suun terveydenhuolto toimii 12 hammashoitolassa eri puolilla kaupunkia. Suun terveydenhuollossa työskentelee n. 300 suun terveydenhuollon ammattilaista. Asiakaskäyntejä on yli 200 000 vuosittain. Kiireettömään hoitoon pääsee neljässä kuukaudessa. 

 Suun terveydenhuollon tehtävänä on suun terveyden edistäminen hyvinvoinnin osana sekä laadukkaiden, asiakaslähtöisten ja kilpailukykyisten hammashoitopalveluiden tuottaminen asukaslähtöisesti johdettuna. Espoon kaupunki on kaksikielinen. Espoo on savuton työpaikka. 

Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt 

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietojen antajat: Maarit Linden, Irmeli Silkosuo, Nina Sjöberg, Maarit Kumpulainen, Risto Virtanen,
etunimi.sukunimi@espoo.fi
Rekrytoiva esimies ottaa hakemuksen perusteella yhteyden haastattelua varten.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Terveyspalvelut, Suun terveydenhuolto

Espoo on lähes 300 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Tekniikantie 15, 02150 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat