Skip to main content
test
Terveyskeskushammaslääkäri - Sosiaali- ja terveystoimiala

Hei sinä innokas ja iloinen hammaslääkäri, tule meille työkaveriksi suun terveydenhuoltoon Helsinkiin!

Ylpeänä voimme todeta, että viime vuoden sijaisemme kokivat olleensa tervetulleita työyhteisöihimme. Sinäkin olet meille lämpimästi tervetullut.

Voit olla urasi alussa tai jo kokenut hammaslääkäri. Tarvitsemme sinua vahvistamaan toiminnan sujuvuutta ja tarjoamaan helsinkiläisille suun hoidon palveluja.

Meillä suun terveydenhuollossa hammaslääkäri työskentelee moniammatillisessa tiimissä hammaslääketieteen kliinisenä asiantuntijana. Suun hoidon palvelut tuotetaan osana Terveys- ja hyvinvointikeskus (THK) -toimintaa. Sote-palveluita on asiakkaiden käytettävissä myös aamu- ja ilta-aikoina. Suun terveydenhuollon työntekijöillä on pääsääntöisesti kerran viikossa iltavuoro klo 20 saakka. Monipuolisia terveyskeskushammaslääkärin tehtäviä on eri puolilla Helsinkiä perushammashoidossa ja päivystyksessä.
Haemme ensisijaisesti kokopäiväisiä työntekijöitä, mutta huomiomme myös toiveet osa-aikaisuudesta.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi. Olemme hakijoihin yhteydessä koko haun aikana. Voit ilmoittaa hakemuksessa ensisijaisen toiveesi alueesta, johon haluaisit sijoittua ja ajanjakson, jonka pystyt työskentelemään sijaisuudessa.


Kelpoisuusehdot:
Ennen työsuhteen alkua hakijan tulee olla suorittanut vaadittavat hammaslääketieteen opinnot hammaslääkärin työtehtävissä ja oikeudet tulee Sosiaali- ja Terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteristä (JulkiTerhikki).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja tyydyttävä ruotsin kielen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Arvostamme positiivista asennetta, innokkuutta ja halua kehittyä työssäsi.

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Suun terveydenhuolto
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • SOTE-02-161-22
  • Sijaisuuksia 9/2022 -1/2023
  • KVTES:n ja LS:n mukaisesti
  • 1.4.2022 - 31.10.2022 16:00
  • KuntaLääkäritHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Ylihammaslääkäri Anni Helkiö, anni.helkio@hel.fi
Vastaava hammaslääkäri Nina Erno-Ustinov, nina.erno-ustinov@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Suun terveydenhuolto

Tervetuloa osaksi Stadin sotea, joka on Suomen suurin sote -toimija. Rakennamme yhdessä terveys- ja hyvinvoinipalveluja, joita kaupunkilaiset haluavat käyttää. Kiinnitämme erityisesti huomiota palvelujemme saatavuuteen, asiakaskokemukseen, vaikuttavuuteen, tuottavuuteen ja tähtäämme ensiluokkaiseen henkilöstökokemukseen ja työn iloon.

Me Helsingin sotessa olemme aitojen tekojen ja kohtaamisten ammattilaisia. Työntekijöidemme mukaan vahvuuksiamme ovat monipuoliset työtehtävät, työsuhteen turvallisuus ja mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen. Sijaisena tutustut kaupunkiin työnantajana, opit uutta, jaat osaamistasi ja luot tärkeitä kontakteja tulevaisuuttasi varten.


Osoite: Rautalammintie 2, 3 krs, 00550 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat