Terveyskeskushammaslääkäri / Suun terveydenhuolto - Tampereen kaupunki

Suun terveydenhuolto huolehtii osana Tampereen kaupungin hyvinvointipalveluja suun perusterveydenhuollon palveluista. Palvelut sisältävät ennaltaehkäisevät palvelut ja hammaslääkäripalvelut mukaan lukien suun erikoishoidon, oikomishoidon, kliinisen hammashoidon, suukirurgian ja kiireellisen hammashoidon palvelut.

Haemme terveyskeskushammaslääkäriä suun terveydenhuoltoon vakituiseen toimeen 1.1.2022 alkaen.

Tehtävät keskittyvät laitoksessa, sairaalassa, vanhainkodissa ja tehostetun palveluasumisen piirissä olevien potilaiden hoitoon hammaslääkärin vastaanotolla. Tehtävään sisältyy kiireellisten ja kiireettömien hammas- ja suusairauksien hoidon tarpeessa olevien potilaiden tutkiminen, sairauksien diagnosointi, hoidon suunnittelu ja toteuttaminen sekä tarvittaessa jatkotutkimuksiin ja hoitoon ohjaaminen. Tehtäviin voidaan sisällyttää myös työskentelyä päivystysyksikkö Acutassa. Meillä pääset työskentelemään osana iloista ja moniammatillista työyhteisöä, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu hammaslääkäri ja hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Eduksi katsomme suugeriatrian erityispätevyyden ja/tai kokemuksen ikäihmisten hammashoidosta.

Pyydämme, että kirjaat hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn.

Lisätietoja tehtävästä antaa apulaisylihammaslääkäri Joanna Lius, puh. 041 730 9080. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 15.11.2021.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa apulaisylihammaslääkäri Joanna Lius, puh. 041 730 9080. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Vastaanottopalvelujen palveluryhmä, Suun terveydenhuolto

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat