Terveyskeskushammaslääkäriksi Kuopion alueelle

Hakuaika päättyy  22.5.2024 12:00

Hammaslääkäri, meillä on tarjolla sinua kiinnostavia työtehtäviä Pohjois-Savon hyvinvointialueen keskisellä alueella!

Etsimme kahta (2) määräaikaista terveyskeskushammaslääkäriä kehittämään uuden tyyppistä vastaanottomallia Kuopion alueen suun terveydenhuollon toimipisteeseen. Työ alkaa 10.6.2024 tai sopimuksen mukaan ja jatkuu 10.6.2025 asti, mahdollisesti vuoden 2025 loppuun asti.

Millaiseen työhön etsimme tekijää?

Meillä terveyskeskushammaslääkärinä työtehtäviisi kuuluu potilaiden hoidon lisäksi mm. väestön suun terveydenhuollon kehittämistä sekä terveyden edistämistä ja suunnittelua. Pääset kehittämään hoitoon pääsyä ja uuden tyyppistä vastaanottomallia, jossa tehdään tiivistä yhteistyötä suuhygienistien kanssa. Kehitetään työnjakoa ja konsultaatiokäytänteitä moniammatilliseen suuntaan aikuispotilaiden terveystarkastusten tekemisessä.

Työ on pääsääntöisesti hammaslääkärin kliinistä työtä, mutta se tarjoaa mahdollisuuden kehittämistoimintaan osallistumiseen. Työtehtävä ei pääsääntöisesti sisällä päivystysvastuuta.

Odotamme sinulta halukkuutta lähteä mukaan kehittämisprojekteihin ja tehdä työtä innovatiivisilla tavoilla. Lisäksi odotamme oma-aloitteisuutta, yhteistyö- ja tiimitaitoja sekä tietoteknisten taitojen osalta kykyä käyttää sähköpostia, potilastietojärjestelmiä ja muita viestintäkanavia päivittäisessä työssä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, koulutusmahdollisuudet sekä ammattitaitoiset työkaverit mukavassa moniammatillisessa työyhteisössä. Työhyvinvoinnin tueksi tarjoamme hyvinvointialueemme Epassi edun (liikunta, kulttuuri, hyvinvointi).

Terveyskeskushammaslääkärin työaikasi on säännöllistä päivätyötä klo 7.30-16 välillä.

Palkkaus määräytyy lääkärisopimuksen (LS) mukaisesti uraporraspalkkana ja mahdollisina tehtävälisinä. Ko. tehtävässä uraporraspalkka on 4369,97€/kk täyslaillistetulla hammaslääkärillä, 4927,65€ /kk kolmen (3) vuoden työkokemuksen jälkeen ja 5037,49€/kk 10. vuoden työkokemuksen jälkeen.

Olisitko sinä etsimämme hammaslääkäri?

Hammaslääkärin virkaan kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu hammaslääkärin pätevyys ja oikeus harjoittaa hammaslääkärin ammattia itsenäisesti. Lisäksi virkaan edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Pohjois-Savon hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä. Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Määräaikaisessa virassa noudatamme enintään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!


Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/pohjois-savon-hyvinvointialue/laakarit/

Yhteystiedot

Lähetä hakemuksesi ohessa olevasta linkistä. Lisätietoja antavat:

Vs. Vastaava hammaslääkäri Johanna Paavilainen, johanna.paavilainen@pshyvinvointialue.fi, p. 044 4610348

sekä

Vs. Alue-esihenkilö Margarita Rogatkina, margarita.rogatkina@pshyvinvointialue.fi, p. 044 7186655

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!