Skip to main content
test
Terveyskeskushammaslääkärin sijaisuudet, jatkuva haku - Espoon kaupunki

Etsimme terveyskeskushammaslääkäreitä eripituisiin sijaisuuksiin sopimuksen mukaan. Työskentelyalueena on koko Espoo. Jokaisen sijaisuuden osalta määritetään erikseen sijaisuuden pituus ja hoitola tai hoitolat, joissa pääasiallinen työskentely tapahtuu.

Työtehtäväsi koostuu monipuolisesta kliinisestä potilastyöstä kaiken ikäisten espoolaisten asiakkaiden parissa, myös päivystysluonteisesta kliinisestä työstä.
Tarjoamme sinulle positiivisen työyhteisön ja ajanmukaiset työvälineet.

Työpaikan nimi: Hammashoitolat Espoossa

Työaika: Sopimuksen mukaan, palvelemme espoolaisia myös iltaisin ja lauantaisin.

Sopimusala: Kunnallinen Lääkärisopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Suomessa laillistettu hammaslääkäri

Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme: suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito luetaan eduksi.

Haluamme Espoon suun terveydenhuollossa tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista suun terveydenhuoltoa sekä tehdä työtä innostuneessa ja hyvinvoivassa työyhteisössä. Palveluillamme haluamme vahvistaa asukkaiden kykyä edistää ja ylläpitää omaa terveyttä. Haluatko sinä olla mukana?

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytoiva esihenkilö kontaktoi haastattelua varten.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Terveyspalvelut, Suun terveydenhuolto

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: ., 02150 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat