Terveyskeskushammaslääkärin sijaisuus - Oulunkaaren kuntayhtymä

Terveyskeskushammaslääkärin sijaisuus ajalla 1.5.2021 - 31.8.2021, sijoituspaikkana on Vaalan hammashoitola.
Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys, lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen taitoa. Arvostamme Lifecare-asiakastietojärjestelmän hallintaa, hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöisyyttä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Noudatamme 2 kk koeaikaa.

Oulunkaaren kuntayhtymään kuuluu viisi kuntaa: Ii, Pudasjärvi, Simo, Utajärvi ja Vaala. Oulunkaaren alueella asuu noin 27400 ihmistä. Työntekijöitä on noin 1200 ja budjetti on noin 124 miljoonaa. Kuntayhtymän pääasiallinen tehtävä on järjestää ja tuottaa jäsenkuntien sosiaali- ja terveydenhuollon lakisääteiset palvelut. Lisäksi yhtymän tehtäviin kuuluu seudullisen kuntapalvelutoimiston palvelujen sekä kuntien yhteisesti päättämien muiden palvelujen tuottaminen. Oulunkaari on saanut Sosiaali- ja terveysministeriön Mielekäs työpaikka -tunnustuksen. Oulunkaari on savuton työyhteisö.
Kuntayhtymän motto on Oulunkaari - hyvinvointia ihmistä lähellä!
Seuraa meitä Facebookissa tai Instagramissa.

Lisätietoja

http://www.oulunkaari.com

Tutustu työnantajaan

Johtava hammaslääkäri Ismo Kaivorinne, 040 826 6545, ismo.kaivorinne@oulunkaari.com

Oulunkaaren kuntayhtymä, Oulunkaaren terveyspalvelut, Vaalan terveyspalvelut
Osoite: Vaalan hammashoitola, Kolehmaisentie 5, 91700 Vaala

Oulunkaaren kuntayhtymään kuuluu viisi kuntaa: Ii, Pudasjärvi, Simo, Utajärvi ja Vaala. Oulunkaaren alueella asuu noin 27400 ihmistä. Työntekijöitä on noin 1200 ja budjetti on noin 124 miljoonaa. Kuntayhtymän pääasiallinen tehtävä on järjestää ja tuottaa jäsenkuntien sosiaali- ja terveydenhuollon lakisääteiset palvelut. Lisäksi yhtymän tehtäviin kuuluu seudullisen kuntapalvelutoimiston palvelujen sekä kuntien yhteisesti päättämien muiden palvelujen tuottaminen. Oulunkaari on saanut Sosiaali- ja terveysministeriön Mielekäs työpaikka -tunnustuksen. Oulunkaari on savuton työyhteisö. Kuntayhtymän motto on Oulunkaari - hyvinvointia ihmistä lähellä! Seuraa meitä Facebookissa tai Instagramissa.

Sinulle suositellut työpaikat