Terveyskeskushammaslääkärin sijaisuus - Kuusamon kaupunki

Kuusamon kaupungin suun terveydenhuollossa on haettavana hammaslääkärin sijaisuus ajalle 1.9.21.-31.12.21

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys. Edellytämme hakijalta hyvää suomen kielen taitoa.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja LS:n mukaan. Paikallisesti on sovittu korkeampi tehtäväkohtainen palkka. Koeaika 2kk.

Arvostamme reipasta työotetta. Tarjoamme mukavan työyhteisön, jossa työskentelee kahdeksan hammaslääkäriä, neljä suuhygienistiä ja kymmenen hammashoitajaa.
Hakemus tulee tehdä sähköisesti internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi - työavain nro 367658.

Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää haastattelun yhteydessä. Edellytämme tartuntalain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä työterveyshuollon antama lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja antaa: vastaava hammaslääkäri Tarja Keränen, p.040-860 8774. S-posti tarja.keranen@kuusamo.fi

Hakuaika päättyy 30.6.2021 klo 15.00
Perusturva

Lisätietoja

http://www.kuusamo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa: vastaava hammaslääkäri Tarja Keränen, p.040-860 8774. S-posti tarja.keranen@kuusamo.fi

Lisätietoja

Kuusamon kaupunki, Perusturvan toimiala, Terveyspalvelut, Suun terveydenhuolto

Kuusamon kaupunki työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa.

Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus.

Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen.


Osoite: Raistkantie 1, 93600 Kuusamo

Sinulle suositellut työpaikat