TERVEYSKESKUSHAMMASLÄÄKÄRIN VIRANSIJAISUUS - Heinolan kaupunki

Heinolan kaupungissa on haettavana 29.1.2021 mennessä

TERVEYSKESKUSHAMMASLÄÄKÄRIN PITKÄAIKAINEN VIRANSIJAISUUS

Työn kesto noin 18 kuukautta

Tule vireään ja osaavaan joukkoomme kehittämään tuloksellista ja korkeanlaatuista suun terveydenhuoltoa.
Haetaan hammaslääkärin sijaista kokoaikaiseen toimeen ainakin 21.8.2022 asti, jatko mahdollinen. Myös osa-aikaisuudesta ja lyhyemmästä työsuhteesta kiinnostuneet huomioidaan.
Työmme on monipuolista. Annamme asiakkaillemme yksilöllistä ystävällistä palvelua ja hellävaraista hoitoa lapsista vanhuksiin.
Koulutusmahdollisuutemme ovat erinomaiset ja työaikamme joustavia. Meillä saat mahdollisuuden jatkuvasti kehittää omaa osaamistasi. Terveyskeskuksessamme on käytössä LifeCare- potilastietojärjestelmä
Hammashoitolassa oma OPTG:n ja kallolateraalin kuvausmahdollisuus. Meillä on myös mahdollisuus mm. suukirurgian konsultointiin ja hoitoon lähettämiseen sekä oikomishoidon erikoishammaslääkärin konsultaatioon.
Jonoja hammashoitoon ei ole.

Arvostamme aiempaa työkokemusta terveyskeskushammaslääkärin tehtävistä, asiakaskeskeistä työskentelytapaa, itsenäistä päätöksentekokykyä ja muutoskyvykkyyttä.
Lisäksi huomioimme erityisesti kiinnostuksen, kokemuksen ja halun perehtyä protetiikkaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys sekä erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito.
Myös lähiaikoina valmistuvat huomioidaan.
Valintaan vaikuttaa myös henkilökohtaiset ominaisuudet.
Toivomme Sinulta korkean ammattitaidon lisäksi joustavuutta, positiivista työotetta, kehittämismyönteisyyttä sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Haluamme Sinun olevan tiimipelaaja, joka osaa toimia moniammatillisessa työyhteisössä.

Kilpailukykyinen palkkaus pohjautuu voimassa olevaan KVTES:een ja lääkärisopimukseen. Palkkapyynnön voi myös esittää.

Työ alkaa 1.2.2021 tai sopimuksen mukaan.

Avointa työpaikkaa haetaan täyttämällä sähköinen hakemus. Sähköiseen hakemukseen pyydetään liittämään CV.
Hakemukset liitteineen pyydetään osoittamaan 29.1.2021 klo 12.00 mennessä
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Työsopimusen voimaan tulon ehtona on lääkärin lausunto työkelpoisuudesta. Lisäksi valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain 48§:n mukainen rokotesuoja. Noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Toimi nopeasti, sille aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti tehtävään sopivan työntekijän löydyttyä!

Tervetuloa Heinolaan ja meidän hyväntuuliseen työyhteisöömme!

Tutustu työnantajaan

ylihammaslääkäri Marina Issajev: 050 5239320, marina.issajev@heinola.fi
palveluesimies Satu Lahnalahti: 050 3689810, satu.lahnalahti@heinola.fi

Heinolan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut, Suun terveydenhuollon palvelut
Osoite: Reumantie 2 A, 18100 Heinola

Pieni kaupunki, iso mahdollisuus. Heinola on sympaattinen, luonnonläheinen ja sopivan kokoinen, noin 20 000 asukkaan kaupunki Päijät-Hämeessä. Heinola sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Terveysliikunnasta tunnetun kaupungin hyvät ja toimivat palvelut varmistavat asukkaiden hyvinvoinnin. Ainutlaatuinen luonto vesistöineen ja harjuineen luovat viihtyisyyttä.

Heinolan kaupungin palveluksessa sinulla on tilaa kasvaa ja kehittyä ammatissasi. Meille on tärkeää, että henkilöstö voi hyvin työssään. Tätä tukevat panostukset osaamisen ja johtamisen kehittämiseen sekä monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin, jota täydentää Vierumäellä sijaitseva Suomen urheiluopisto.