Terveyskeskushammaslääkärin virka - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Terveyskeskushammaslääkärin virka - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion (Alavieska, Nivala, Sievi ja Ylivieska) suun terveydenhuollossa on haettavana

TERVEYSKESKUSHAMMASLÄÄKÄRIN virka

Tule innokkaaseen ja osaavaan joukkoomme. Työsi tulee olemaan monipuolista ja haastavaa. Viran alkusijoituspaikka on Alavieskan hammashoitola.

Kuntayhtymässä on 18,5 hammaslääkärin virkaa (3 erikoishammaslääkäriä), 7 suuhygienistin tointa, 23 hammashoitajan tointa sekä osastonhoitajan virka ja osastosihteerin toimi. Väestöpohja alueella on n. 34 000 asukasta.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu hammaslääkäri. Palkkaus ja työehdot määräytyvät lääkärisopimuksen, KVTES:n ja peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa noudatettavan palkkauksen mukaisesti.

Virka täytetään sopimuksen mukaisesti 6 kuukauden koeajalla. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan, ja tartuntatautilain 48 § mukainen soveltuvuuslausunto rokotussuojasta on suositeltavaa.

Hakemukset liitteineen lähetetään www.kuntarekry.fi kautta tai ylihammaslääkäri Sakari Mustakalliolle osoitteeseen Ylivieskan hammashoitola Kirkkotie 4, 84100 Ylivieska, kuoreen merkintä "hammaslääkärin virka". Hakemusasiakirjoja ei palauteta. Hakuaika päättyy 31.3.2019 klo 23.

Lisätietoja antaa ylihammaslääkäri Sakari Mustakallio p. 044 419 5393, sakari.mustakallio@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Lisätietoja antaa ylihammaslääkäri Sakari Mustakallio p. 044 419 5393, sakari.mustakallio@kalliopp.fi

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio
Osoite: Alavieska, Nivala, Sievi, Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 700 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.
Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa.
Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!

Tutustu työnantajaan