Terveyskeskuslääkäreitä - Loviisan kaupunki

Terveyskeskuslääkäreitä - Loviisan kaupunki

Haemme kahta terveyskeskuslääkäriä Loviisan perusturvakeskukseen, kyseessä on vakituinen virka. Työ alkaa 1.11.2019 tai sopimuksen mukaan. Tarjolla on myös eripituisia sijaisuuksia, ota yhteyttä!

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu lääkäri. Valittavalta vaaditaan tehtävän edellyttämä riittävä kielitaito. Yleislääketieteen erikoisosaaminen tai siihen kouluttautuminen katsotaan eduksi. Palkkaus alkaen 6 364,26 €/kk riippuen kokemuksesta ja koulutuksesta. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valittujen henkilöiden on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukainen rokotussuoja.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Ylilääkäri Katariina Borup, puh 044 505 1430, katariina.borup@loviisa.fi

Perusturvakeskus
Osoite: Loviisa

Loviisa on kaksikielinen pikkukaupunki merenrannalla.

Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut myös Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuun ottamatta. Väestöpohja yhteensä on noin 18 000. Lääkärivirkoja on 11,5. Loviisa on tunnettu innovatiivisesta ajattelusta jarohkeasta kehittämisestä, Loviisassa ollaan myös innostuneita alueellisesta yhteistyöstä. Tule mukaan vaikuttamaan!

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.