Terveyskeskuslääkäreitä avosairaanhoitoon - Jyväskylän kaupunki

Terveyskeskuslääkäreitä avosairaanhoitoon - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus järjestää terveydenhuollon palvelut 150 000 asukkaalle Jyväskylässä, Hankasalmella ja Uuraisissa. Tarjoamme lääkäreille monipuolisen työuran ja mahdollisuudet itsensä jatkuvaan kehittämiseen.

Nyt haemme

TERVEYSKESKUSLÄÄKÄREITÄ

terveysasemille avosairaanhoidon vastaanottotoimintaan.

Jyväskylän yhteistoiminta-alueella toteutetaan tarkoituksenmukaista lääkärien ja hoitajien työnjakoa yhdessä laadittujen hoitokarttojen avulla. Konsultointimahdollisuudet ovat hyvät, yhteistyö eri ammattilaisten kanssa on sujuvaa ja toimimme motivoituneina potilaittemme parhaaksi.

Perehdytämme uudet lääkärimme perusteellisesti. Jatkuvaa kouluttautumista pidämme erittäin tärkeänä, ja lääkärimme pääsevät koulutuksiin kiitettävästi. Konsultaatiomahdollisuudet ovat erinomaiset. Lisäksi lääkäreillämme on mahdollisuus osallistua työnohjaukseen.

Jyväskylän yhteistoiminta-alueella on käynnistynyt yleislääkärien koulutukseen ja tukeen keskittyvä ohjelma, joka tukee ja helpottaa ammatissa tarvittavien taitojen omaksumista sekä tuki- ja konsultaatioverkostojen luomista. Avosairaanhoidossa on myös erikseen nimetty koulutusvastuulääkäri.

Virkojen kelpoisuusehtona on laillistetun lääkärin pätevyys sekä hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Viroissa aloitus 1.12.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävissä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Ennen virkojen vastaanottamista valittujen on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Viroissa noudatetaan koeaikaa ja palkkaus perustuu kunnallisen virkaehtosopimuksen lääkärisopimukseen (LS).

HUOM! Jätäthän CV:n hakemuksesi liitteeksi.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Palvelupäällikkö Marja Puurula p. 014 266 8723 / marja.puurula@jkl.fi

Avoterveydenhuolto
Osoite: Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!