Terveyskeskuslääkäreitä avosairaanhoitoon - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän terveyspalvelut järjestää avosairaanhoidon vastaanottopalvelut 150 000 asukkaalle Jyväskylässä, Hankasalmella ja Uuraisissa. Tarjoamme lääkäreille monipuolisen työuran ja mahdollisuudet itsensä jatkuvaan kehittämiseen.

Nyt haemme

TERVEYSKESKUSLÄÄKÄREITÄ

terveysasemille avosairaanhoidon vastaanottotoimintaan.

Avosairaanhoidon vastaanottotoiminnassa toteutetaan tarkoituksenmukaista lääkärien ja hoitajien työnjakoa yhdessä kehitettyjen toimintamallien mukaan. Konsultaatiomahdollisuus järjestyy hyvin päivittäin, yhteistyö eri ammattilaisten kanssa on sujuvaa ja toimimme motivoituneina potilaittemme parhaaksi. Meillä on tarjolla myös oivallinen seniorituki, työajan räätälöinti sekä erinomaiset kouluttautumismahdollisuudet erityisosaamisen kehittämiseen tai tutkimukseen työajalla.

Perehdytämme uudet lääkärimme perusteellisesti. Jatkuvaa kouluttautumista pidämme erittäin tärkeänä, ja lääkärimme pääsevät koulutuksiin kiitettävästi. Työnkuvasta on mahdollista räätälöidä monipuolinen ja siihen voi halutessaan sisällyttää erityistä kiinnostusta herättäviä lääkärin työn osa-alueita omaksi vastuualueeksi. Lisäksi lääkäreillämme on mahdollisuus osallistua työnohjaukseen.

Avosairaanhoidon vastaanottotoiminnassa tuetaan kehittymistä yleislääkärinä ja panostetaan elinikäiseen oppimiseen. Avosairaanhoidossa on myös erikseen nimetty koulutusvastuulääkäri.

Virkojen kelpoisuusehtona on laillistetun lääkärin pätevyys. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Viroissa aloitus sopimuksen mukaan. Tehtävissä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Ennen virkojen vastaanottamista valittujen on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Viroissa noudatetaan koeaikaa ja palkkaus perustuu kunnallisen virkaehtosopimuksen lääkärisopimukseen (LS).

HUOM! Jätäthän CV:n hakemuksesi liitteeksi.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi
http://www.jyvaskyla.fi/rekrytointi/laakarit

Tutustu työnantajaan

Palvelupäällikkö Anu Mutka puh. 014 266 3210 ja ylilääkäri Johanna Tuukkanen, p. 014 266 9669 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Avosairaanhoito
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän terveyspalveluiden avosairaanhoidossa ja sen kahdeksalla terveysasemalla on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Jyväskylän lisäksi terveyspalvelut kattavat myös Hankasalmen ja Uuraisten kunnat. Meitä on lähes 200 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylän seutu on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka