Terveyskeskuslääkäreitä Kajaaniin - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Kajaanin yleislääketieteen poliklinikka uudessa sairaalassa vastaa kajaanilaisten perusterveydenhuollon vastaanottotoiminnasta. Yleislääketieteen poliklinikka toimii kiinteästi yhdessä Vuolijoen, Paltamon ja Ristijärven terveysasemien kanssa.

Haemme Kajaaniin yleislääketieteen poliklinikalle terveyskeskuslääkäreitä toimimaan moniammatillisissa tiimeissä. Tiimien toimintaa kehitetään kohti sote-uudistuksen mukaista moniammatillisen sote-keskuksen toimintaa. Käytämme potilaan kohtaamisessa monipuolisesti erilaisia kontaktikeinoja: sähköistä kanavaa, puhelintyötä sekä luonnollisesti myös perinteistä lääkärin vastaanottoa kasvokkain potilaan kanssa. Pidämme kaikessa lääkärin työssä jatkuvuutta ensiarvoisen tärkeänä keinona saavuttaa sekä vaikuttavuutta että työtyytyväisyyttä. Työnkuvaa voidaan muokata hakijan toiveiden mukaisesti ja myös osittainen etätyö on mahdollista. Työhön voidaan sisällyttää myös esim. kotihoitoa tai hoitokotityötä.

Työssä edellytetään kykyä toimia moniammatillisessa tiimissä, halua kehittää omaa ja tiimin työskentelyä kohti yhteistä tavoitetta sekä ennakkoluulotonta otetta etävälineiden käyttöön lääkärin vastaanottotyössä.

Pätevyysvaatimuksena on Suomessa laillistettu lääkäri ja vähintään hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Eduksi katsotaan erikoislääkärin oikeudet yleislääketieteessä.

Palkkaus on kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen ja Kainuun soten tva:n mukainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, koeaika 6 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan ylilääkäri Marjut Hoviselle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo
PL 400
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "terveyskeskuslääkärit Kajaani"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja

http://sote.kainuu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylilääkäri Marjut Hovinen, marjut.hovinen@kainuu.fi, puh. 044 7974 105,
Apulaisylilääkäri Lea Käsmä-Ronkainen, lea.kasma-ronkainen, puh. 044 7974 564

Lisätietoja

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Terveyden- ja sairaanhoidonpalvelut, Yleislääketieteen pkl

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.


Osoite: Sotkamontie 13, 87100 Kajaani

Sinulle suositellut työpaikat