Skip to main content
test
Terveyskeskuslääkäri (2), Geriatrinen osaamiskesk. - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme kahta (2) TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIÄ vakituiseen virkaan Geriatriseen osaamiskeskukseen hyvinvointiyhtymän alueelle.

Geriatrisessa osaamiskeskuksessa voit työskennellä Salpausselän kuntoutussairaala Jalmarin eri osastoilla, Orimattilan vuodeosastolla, kotihoidossa ja/tai palvelutaloissa. Voimme muokata työnkuvaa kiinnostuksesi mukaan.

Kokonaisvaltainen geriatrinen arviointi on toimintamme perusta ja toimimme moniammatillisesti yhteistyötä tehden. Arvostamme yhteistyökykyä, kehittämismyönteisyyttä ja joustavuutta. Jalmarissa voit suorittaa myös YEK-vaiheen ja erikoistumispalveluita.

Lahden seudulla on yli 200 000 asukasta. Täällä on erinomaiset mahdollisuudet aktiivisen vapaa-ajan viettämiseen sekä harrastuksen ja työn yhdistämiseen. Tarvittaessa matka Helsinkiin ja lentokentälle taittuu tunnissa. Pääkaupunkiseutuun verrattuna merkittävin ero löytyy asumisen hinnassa.

Edellytämme sinulta yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen laillistuksen sekä yleislääkärin pätevyyden ja luvan toimia terveyskeskuslääkärin tehtävissä. Ennen viran vastaanottamista on esitettävä lääkärintodistus terveydentilasta. Virassa edellytetään tartuntatautilain 48§:n ja 48a§:n edellyttämää rokotussuojaa.

Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja

https://paijat-sote.fi/toihin-meille/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tulosaluejohtaja / ylilääkäri Merja Valjakka-Heimola
puh. 050 398 7647
merja.valjakka-heimola@phhyky.fi
Ylilääkäri Leea Kallio
puh. 050 539 1634
leea.kallio@phhyky.fi

Lisätietoja

Geriatrinen osaamiskeskus

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Tarjantie 48, 15950 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat