Terveyskeskuslääkäri (2) / Kouluterveydenhuolto - Tampereen kaupunki

Haemme kahta koululääkäriä vakituisiin virkoihin 4.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Koululääkäri on lapsen ja nuoren kasvun ja kehityksen lääketieteellinen asiantuntija. Työn tavoitteena on lapsen ja nuoren kasvun ja kehityksen tukeminen, terveellisten elämäntapojen vahvistaminen, perheen hyvinvoinnin huomiointi, syrjäytymisriskissä olevien tunnistaminen ja syrjäytymisen ehkäisy. Keskeistä on lapsen ja perheen erityisen tuen ja tutkimusten tarpeen varhainen tunnistaminen, vanhempien ja perheen tukeminen sekä tarvittaessa tutkimuksiin ja hoitoon ohjaaminen tai niiden toteuttaminen.

Työskentely tapahtuu kouluterveydenhuollon toimipisteissä ala- ja yläkoulun oppilaiden parissa terveydenhoitajatyöparin kanssa. Terveystarkastukset ovat keskeinen osa työtä, mutta yksilöllisen tarpeen mukaiset vastaanottokäynnit, konsultaatiot eri muodoissaan sekä monialainen oppilashuollon yksilökohtainen ja yhteisöllinen työ muodostavat merkittävän osan kokonaisuudesta. Oman työn kehittäminen on osa työtehtäviä. Työhön voidaan sisällyttää niin sovittaessa myös neuvolatyötä tai muita lääkärin tehtäviä lasten, nuorten ja perheiden palveluissa.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on Suomessa laillistettu lääkäri. Edellytämme lisäksi hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Eduksi katsomme yleislääketieteen erityiskoulutuksen tai soveltuvan erikoislääkärikoulutuksen sekä neuvola- ja kouluterveydenhuollon tai nuorisolääketieteen erityispätevyyden. Eduksi katsotaan myös englannin kielen taito sekä taito toimia vastaanotolla tulkin kanssa.

Arvostamme osaamista työskennellä lasten ja nuorten ja heidän kehityksellisten haasteidensa parissa sekä kiinnostusta ehkäisevään terveydenhuoltoon kliinisten lääkärin taitojen ohella. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa sekä sekä kykyä niin itsenäiseen kuin monialaiseenkin työskentelyyn.

Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote sekä työterveyshuollon lausunto virkaan soveltuvuudesta.

Lisätietoa tehtävistä antavat 19.10.2020 alkaen ylilääkäri Tuire Sannisto, puh. 050 468 9166 ja vastaava neuvola- ja koululääkäri Taina Halminen, puh. 040 801 6374, sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 30.10.2020.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan Rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/terveyspalvelut/rekrytointi.html

Tutustu työnantajaan

19.10.2020 alkaen ylilääkäri Tuire Sannisto, puh. 050 468 9166 ja vastaava neuvola- ja koululääkäri Taina Halminen, puh. 040 801 6374, sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lasten, nuorten ja perheiden palveluryhmä / Kouluterveydenhuolto
Osoite: Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka