Terveyskeskuslääkäri ( 2 kpl) - Porvoon kaupunki

Tule terveyskeskuslääkäriksi Porvooseen!

Porvoo on 50 000 asukkaan kulttuurikaupunki vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään mahtavaan 25 lääkärin porukkaamme.

Työ alkaa 1.9.2020 tai sopimuksen mukaan.

Olemme ylpeitä monipuolisista sosiaali- ja terveyspalveluistamme ja rohkeudestamme uudistaa niitä ennakkoluulottomasti yhdessä eri-ikäisten asukkaiden kanssa. Panostamme työn laatuun ja henkilöstön kehittämiseen. Ihminen ja sujuva arki ovat meille tärkeitä.

Meillä pääset tekemään monipuolista yleislääkärin työtä, halutessasi työhön voi kuulua koulu- tai neuvolalääkärin työtä tai muita sovittuja erityisvastuualueita.

Säännöllistä palvelua tarvitsevat asiakkaat hoidamme moniammatillisesti Omatiimissä. Hoitajien ja lääkäreiden lisäksi käytettävissä on myös päihde-, mielenterveys- ja sosiaalihuollon asiantuntijoita.

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti Lean- periaattein. Muun muassa satunnaiskävijöiden ja kiirevastaanoton sujuvuuden ja saatavuuden parantamiseksi olemme äskettäin ottaneet käyttöön toiminnanohjausjärjestelmään perustuvan joustavan palvelumallin.

Panostamme sisäisiin koulutuksiin ja luonnollisesti myös ulkopuolisiin koulutuksiin on mahdollista osallistua.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu lääkäri. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista.

Lähetä hakemuksesi 14.8.2020 klo 15.00 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Vastaamme mielellämme kaikki mahdollisiin kysymyksiin, ota yhteyttä ja tule tutustumaan.

Myös eri pituisia sijaisuuksia on usein tarjolla!

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi/terveyskeskus

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa:
Ylilääkäri Susanna Varilo, susanna.varilo@porvoo.fi, puh 040 676 1387 tai apulaisylilääkäri Jeff Westerlund, jeff.westerlund@porvoo.fi, puh 040 676 1391

Terveyspalvelut
Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta. Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.

Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka