Skip to main content
test
Terveyskeskuslääkäri 2.0 avoin haku: Terveysasemat, Pohjois-Karjala (Id5270) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTELLE TÖIHIN!

Siun sote on Pohjois-Karjalan maakunnan eli 13 kuntamme ja erikoissairaanhoidon vastaus soteorganisaation luomisessa. Meillä integraatio on toteutettu jo vuoden 2017 alussa, joten palaset ovat löytäneet paikkansa ja toiminta sekä yhteistyö työntekijöiden välillä onnistuu. Henkilöstöä on noin 7300 ja tuotamme kaikki sote-, ympäristöterveyden- ja pelastustoimen palvelut 164 000 asukkaallemme.

Siun sotessa on avoimesti haettavana TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRI 2.0 määräaikaisia virkoja

Päivä viikossa jotain uutta? Siun sote tarjoaa mahdollisuuden käyttää 20 % täydestä työajastasi omien tavoitteidesi mukaiseen kehittymiseen. Työnkuvaan ja työaikoihin pääset itse vaikuttamaan. Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja kollegoiden tuen. Voit työskennellä uudessa Meijän mallissa osana moniammatillista tiimiä tai perinteisemmässä omaan vastaanottoon painottuvassa työnkuvassa.

Monipuolisten työnkuvien kautta pääset viikoittain kehittymään lääkärinä haluamaasi suuntaan. Kehitämme ja tarkastelemme työnkuvia vuosittain. Suunnitellaan juuri sinulle sopiva urapolku ja mieleinen asema!

Katso lääkäreidemme kokemuksia 2.0 -mallista:

- Laajan ammattitaidon kliinikko: Voit syventää ja laajentaa kliinistä osaamistasi viikoittain mm. vierailemalla sairaalamme klinikoilla (esim. UÄ:n käyttö, kryo-hoidot tai erilaiset toimenpiteet). Voit myös harjoitella kouluttautumispäivän aikana etukäteen valikoitujen potilastapausten parissa, opiskella kollegojen kanssa tai hyödyntää valmiita koulutuskokonaisuuksia.

- Kehittäjälääkäri: Kehittäjälääkärin roolissa pääset uudistamaan sairaanhoitopiirin toimintaa samalla kun opit terveydenhuollon kehittämistyön keskeiset työkalut ja menetelmät. Tukenasi ja ohjaajanasi toimii Siun soten kehittäjäylilääkäri.

- Lääkärikouluttaja ja -ohjaaja: Saat rakentaa koulutus- ja ohjaustyön osaamistasi ja käyttää enemmän aikaa kollegojen ohjaamiseen. Roolissasi sinua tukee ja ohjaa koulutusylilääkäri.

- Tutkijalääkäri: Syvenny akateemiseen tutkimukseen terveyskeskustyön ohella. Tutkimusprojektit suunnitellaan yhteistyössä yliopiston kanssa, mutta voit toteuttaa myös omia ideoitasi. Yliopiston lisäksi tukenasi toimii kehittäjäylilääkäri sekä Siun soten oma tietotuotanto.

- Lääkärijohtaja: Meillä on valmiiksi suunniteltu johtajana kasvamisen malli, jonka avulla räätälöimme sinulle oman polun johtajana kehittymiseen. Sinulla on mm. mahdollisuus päästä harjoittelemaan ylilääkärin tehtäviä. Kouluttautumispäivinä voit käyttää aikaa mentorointitapaamisiin, vertaisoppimiseen tai johtamiskoulutuksiin. Kouluttaja- ja kehittäjäylilääkärit ovat apunasi ohjaus- ja kehittämistaitojen rakentamisessa.

Perustimme lisää uusia virkoja terveysasemille ja näin vahvistamme perusterveydenhuollon lääkäreiden joukkoa. Terveysasemia alueellamme on 21 (mm. Joensuu, Kontiolahti, Pyhäselkä, Kitee, Rääkkylä, Tohmajärvi, Liperi, Outokumpu, Heinävesi, Juuka, Nurmes, Lieksa, Ilomantsi ). Määräaikainen virka voi sisältää mielenkiintosi mukaan työskentelyä neuvolassa tai koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa. Meillä on mahdollisuus tehdä myös osa-aikaista työtä. Terveysasemilla työskennellessäsi voit erikoistua yleislääketieteeseen tai geriatriaan. Myös palliatiivisen hoidon erityispätevyyden voi suorittaa Siun sotessa.

Kelpoisuusehtona virkoihin on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Lisäksi edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Määräaikaiset virat täytetään sopimuksen mukaan. Palkkaus on kilpailukykyinen! Noudatamme lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta.

Autamme mahdollisuuksiemme mukaan myös puolison työnsaannissa. Järjestämme sinulle myös edullisen asunnon. Voit laittaa meille sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä laakari@siunsote.fi.

Uudesta työn sisältömallistamme voit kysyä lisätietoja kehittäjäylilääkäriltämme Kristian Taipaleelta kristian.taipale@siunsote.fi tai 050 5915020 tai ylilääkäri Mervi Karttunen mervi.karttunen@siunsote.fi p. 013 330 7173.

Virkoja haetaan sähköisesti. Haku on avoinna 31.5.2022 saakka.

Joensuussa 25.10.2021

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue aloittaa toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat