Skip to main content
test
Terveyskeskuslääkäri (21038) - Valkeakosken kaupunki

Haemme toistaiseksi voimassaolevaan virkasuhteeseen

TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIÄ (vakanssi nro 21038)

Terveyskeskuslääkäri työskentelee Valkeakosken terveyskeskussairaalassa, jossa hoidetaan koko Etelä-Pirkanmaan perustason sairaalahoitoa vaativia potilaita. Terveyskeskussairaala sijaitsee uudisrakennuksessa Tays Valkeakosken sairaalan välittömässä yhteydessä.

Terveyskeskussairaalaan kuuluu akuuttiosasto, kuntouttava osasto, geriatrinen osasto ja -poliklinikka sekä B-tason palliatiivinen yksikkö. Terveyskeskussairaalan ylilääkärinä toimi yleislääketieteen erikoislääkäri Merja Hanski, jolla on myös palliatiivisen hoidon erityispätevyys. Terveyskeskussairaala toimii myös kotisairaalan tukikohtana.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys ja hyvä suomen kielen taito. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Työssä katsotaan eduksi yleislääketieteen, geriatrian tai sisätautien erikoislääkärin pätevyys tai erityispätevyys palliatiivisessa hoidossa tai jossakin muussa soveltuvassa alassa. Myös yleislääkäri pärjää tehtävässä hyvin.

Terveyskeskussairaalassa voi suorittaa yleislääketieteen erikoistumisjaksoksi hyväksyttävän geriatrian jakson ja terveyskeskuksellamme on myös geriatrian erikoistumisopintojen koulutusoikeus.

Panostamme koulutukseen ja ohjaukseen. Valkeakosken terveyskeskus on palkittu kahdesti viiden tähden koulutuspaikkana Nuorten lääkärien yhdistyksen koulutuspaikkakilpailussa.

Työaika on 38,25 tuntia/vko ja palkkaus määräytyy lääkärisopimuksen ja paikallisen sopimuksen mukaisesti. (esim. alle 2 vuotta valmistumisesta 5.282,82 e ja yli 2 vuotta valmistumisesta 5.552,05 e ja erikoislääkäri 5.903,44 e, lisäksi kiinteä toimenpidepalkkio 525,61 e/kk).

Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika. Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Hakemus, johon on liitetty ansioluettelo ja kelpoisuuden osoittavat todistusjäljennökset, on toimitettava 30.6.2022 klo 15.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi (työavain 437968).

Virka voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä kelpoisuusehdon täyttävän, sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.valkeakoski.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat johtava ylilääkäri Riikka Luoto, puh. 040 335 7250 sekä terveyskeskussairaalan ylilääkäri Merja Hanski, puh 040 335 7471.
(sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)valkeakoski.fi)

Lisätietoja

Valkeakosken kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Terveyspalvelut, Avosairaanhoito

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on yli 20.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.


Osoite: Ulvajankatu 20, 37600 Valkeakoski

Sinulle suositellut työpaikat