Terveyskeskuslääkäri - Raision kaupunki

Terveyskeskuslääkäri - Raision kaupunki

Raision kaupunki etsii vakituiseen virkaan terveyskeskuslääkäriä terveyskeskussairaalan akuuttiosastolle. Terveyskeskuslääkäri toimii terveyskeskussairaalan akuuttiosaston toisena osastonlääkärinä sekä kotisairaalan lääkärinä. Akuuttiosasto on 37-paikkainen osasto lyhytaikaista hoitoa tarvitseville raisiolaisille ja ruskolaisille. Osasto toimii myös saattohoidon tukiosastona.

Terveyskeskuslääkäri toimii hoito- ja hoivapalveluiden ylilääkärin alaisuudessa. Hoidon- ja hoivan palvelualueella toimii akuuttiosaston ja kotisairaalan lisäksi geriatrinen kuntoutus- ja arviointiosasto, muistipoliklinikka, kotihoito, kotikuntoutustiimi sekä päiväkuntoutuskeskus. Hoidon- ja hoivan palvelualueella tarjotaan myös tehostettua ja tuettua palveluasumista.

Viran kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys. Virkaan soveltuva erikoislääkärin tutkinto (sisätaudit, geriatria tai yleislääketiede) sekä kiinnostus saattohoidon kehittämiseen katsotaan hakijalle eduksi. Osastolla ja kotisairaalassa toimit moniammatillisen työryhmän jäsenenä.

Palkkaus noudattaa Lääkärisopimusta ja Raision omaa palkkaliukumaa, jossa liukuman suuruuteen vaikuttavat koulutus ja työkokemus. Tutkinto- ja työtodistukset esitetään työhaastattelun yhteydessä. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä tulee olla tartuntatautilain 48 § mukainen rokotussuoja. Noudatamme 4 kk koeaikaa.

Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.raisio.fi/tyopaikat

Lisätietoja tehtävästä antaa ylilääkäri Minna Löppönen, p 044 797 1755
Sähköposti: etunimi.sukunimi@raisio.fi.

Raision kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Terveyskeskussairaala, Akuuttiosasto
Osoite: Raisio

Raision kaupunki on kasvun paikka: lähes 25 000 asukkaan ja 1500 yrityksen kotikaupunki ja 1400 ihmisen työpaikka Turun seudulla. Tervetuloa!

Tutustu työnantajaan