Terveyskeskuslääkäri - Naantalin kaupunki

Terveyskeskuslääkäri - Naantalin kaupunki

Naantali on noin 19 000 asukkaan saaristokaupunki ja yksi Suomen perinteikkäimmistä kaupungeista. Kaupunkien imagotutkimuksissa Naantali on sijoittunut säännönmukaisesti terävimpään kärkeen. Terveyskeskus on osa Naantalin kaupungin organisaatiota, lääkärinvirkoja on yhteensä 14. Toimimme väestövastuuperiaatteella, kaikki muut terveyskeskuslääkärin virkamme ovat täynnä ja vaihtuvuus on ollut hyvin vähäinen.

Viran palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n, LS:n ja paikallisen sopimuksen mukaan, hakija voi esittää myös oman palkkatoivomuksensa. Ennen viran vastaanottamista on hakijan esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran pätevyysvaatimuksena on Suomessa laillistetun lääkärin oikeudet ja siinä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.naantali.fi

Lisätietoja asiasta antaa ylilääkäri Kristian Kallio, p. 044 733 4698, sähköposti: Kristian.kallio@naantali.fi.
Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi tai www.naantali.fi. Mahdolliset paperihakemukset kaupungin kirjaamoon, os. Naantalin kaupunki, kirjaamo, PL 43, 21101 Naantali

Naantalin kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveyspalvelut, Lääkärin vastaanotto, Naantali
Osoite: Tuulensuunkatu 6, 21100 Naantali

Naantali – paras paikka elää, viihtyä ja tehdä työtä. Naantalin kaupunki on kasvava ja vetovoimainen 19000 asukkaan saaristokaupunki, jossa työskentelee noin 1300 työntekijää. Naantali on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan