Terveyskeskuslääkäri - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Reisjärven kunta sijaitsee Pohjoispohjanmaan ja Keski-Suomen rajamailla hyvien kulkuyhteyksien päässä Oulun ja Jyväskylän puolivälissä.
Reisjärvellä on hyvät harrastusmahdollisuudet kuntoiluun, myös kalastus ja metsästys voivat olla osa elämääsi, www.reisjarvi..fi . Reisjärven kunta avustaa asunnon saamisessa.

Tule mukaan nuorekkaaseen innovatiiviseen porukkaamme osaltasi kehittämään toimintaamme. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaasi ja tukenasi on kokenut ja asiantunteva lääkärijoukko. Osaaminen ja koulutusmyönteisyys ovat meille ykkösasia.
Uusi palvelurakenneuudistus antaa mahdollisuuden olla mukana kehittämässä Reisjärven kuntalaisten sosiaali- ja terveyspalveluita, osan työajasta voit työskennellä muissa Selänteen toimipisteissä. Asiakaslähtöisyys, toimintakyvyn tukeminen ja kuntoutus näkyvät toiminnassamme. Selänteessä on hyvin toimivat terveyskeskukset, joissa hoitajan vastaanotot tukevat asiakastyötä.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on lääketieteen lisensiaatin tutkinto.

Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän lausunnon terveydentilastaan. Virassa on 6 kuukauden koeaika.
Kysy myös sijaisuuksia.

Lisätietoja

http://www.selanne.net

Ylilääkäri Kirsi Kiukaanniemi kirsi.kiukaanniemi@selanne.net, Hoitotyönjohtaja Tarja Vaitiniemi 044 4456920 ja Terveys- ja vanhuspalvelujohtaja Hannele Koski 044 5102020

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne
Osoite: Savikontie 1, 85900 Reisjärvi

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven, Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kunnan yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali-ja terveydenhuolto ja erikoissairaanhoidon palvelut. Väestöpohja Selänteen alueella on noin 16 000 asukasta. Lisäksi tuotamme ympäristöterveydenhuollon palvelut Kärsämäen kunnalle.
Kuntien vahvuuksiin kuuluu mukavan asumisen laatu, runsaat vapaa-ajan mahdollisuudet ja kuntien toimivat palvelut. Meillä vietetään vireää, mutta leppoisaa maalaiselämää Pohjois-Pohjanmaalla.

Tutustu työnantajaan