Terveyskeskuslääkäri - Heinolan kaupunki

Terveyskeskuslääkäri - Heinolan kaupunki

Haemme vakituiseen virkaan terveyskeskuslääkäriä vastaanotolle

Terveyskeskuksemme on yleislääkärin työpaikka parhaimmillaan. Vastaanottotyö on monipuolista yleislääkärin työtä, missä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi moniammatillisen työyhteisön jäsenenä. Meillä ammattitaitosi pysyy yllä! Sektorityö voidaan sopia joustavasti kiinnostuksesi mukaan. Tuemme osaamisesi kehittymistä yhdessä muiden kollegojen ja moniammatillisen työyhteisön kanssa..

Heinolan kaupunki on todella mukava paikka tehdä töitä. Kehitämme toimintaa aktiivisesti.. Mukavat kollegat ja muu henkilöstö tukevat työskentelyäsi. Koulutuksiin pääsee, eikä meillä tarvitse päivystää virka-ajan ulkopuolella. Kollegojen kanssa tapaamme päivittäin myös yhteisillä kahveilla, jolloin voi hengähtää ja halutessaan vaikka konsultoida. Lääkärinvirkoja vastaanotolla on 11 ja osastolla 2 kappaletta. Lisäksi meillä on kaksi kotihoidon vastuulääkäriä, jotka huolehtivat asumispalveluiden ja kotihoidon asiakkaiden hoidosta. Terveyskeskuksessamme on kaikki monipuoliseen työhön tarvittavat edellytykset, ammattitaitoiset työkaverit, laboratorio, kuvantaminen ja lisäksi erikoissairaanhoidon palveluita. Iltavastaanotto on järjestetty ostopalveluna.

Meillä voi työskennellä lyhemmänkin aikaa sijaisuuksissa ja tehdä vaikka erikoistumisen vaatimat palvelut. Nuorille kollegoille järjestämme oman seniorituen. Olemme koulutusterveyskeskus. Meiltä voit saada sekä terveyskeskuspalveluita että yleislääketieteen ja geriatrian erikoistumiseen palveluita. Potilastietojärjestelmänä on LifeCare

Kelpoisuusehtona virkaan on laillistetun lääkärin pätevyys. Arvostamme tehtävään soveltuvaa erikoislääkärin koulutusta. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava lääkärintodistus terveydentilastaan.

Edellytämme myös tartuntatautilain 48§ mukaista soveltuvuutta
Käytämme 6 kk koeaikaa

Lisätietoja

http://www.heinola.fi

Tutustu työnantajaan

Kirsi Timonen
johtava ylilääkäri
Heinolan kaupunki
puh. +358 50 323 3627
kirsi.timonen@heinola.fi

Heinolan kaupunki, sosiaali- ja terveystoimi, Lääketieteelliset palvelut
Osoite: Heinola

Pieni kaupunki, iso mahdollisuus. Heinola on sympaattinen, luonnonläheinen ja sopivan kokoinen, noin 20 000 asukkaan kaupunki Päijät-Hämeessä. Heinola sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Terveysliikunnasta tunnetun kaupungin hyvät ja toimivat palvelut varmistavat asukkaiden hyvinvoinnin. Ainutlaatuinen luonto vesistöineen ja harjuineen luovat viihtyisyyttä.

Heinolan kaupungin palveluksessa sinulla on tilaa kasvaa ja kehittyä ammatissasi. Meille on tärkeää, että henkilöstö voi hyvin työssään. Tätä tukevat panostukset osaamisen ja johtamisen kehittämiseen sekä monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin.

Olemme todella ylpeitä sosiaali- ja terveyspalveluistamme ja osaavasta henkilöstöstämme. Terveyskeskuksessamme työskentelee iso joukko kokeneita yleislääkäreitä sekä erikoislääkäreitä geriatri mukaan lukien, joten konsultointi on helppoa. Heinolalla on omassa terveyskeskuksessa niin laboratorio-, röntgen- kuin erikoissairaanhoidon palveluitakin saatavilla. Erikoissairaanhoidon perustason palveluita saamme Coronarialta lähipalveluna. Joukkoomme on helppo tulla! Meillä sinua arvostavat niin työkaverit kuin väestökin!