Terveyskeskuslääkäri - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Monipuolinen yleislääkärin tehtävänkuva , erikoistumisopintojen suorittaminen mahdollista, ohjaus , seniorituki ja konsultointi järjestetty ja tietysti omat mieltymyksesti huomiodaan työtehtävää sinulle räätälöidessä. Laboratorioanalysointi on omaa toimintaa ja Röntgenkuva lausunnot saadaan erikoislääkäriltä tarvittaessa saman päivän aikana. Perusterveydenhuollon erikoislääkäripalvelut tuotetaan omana toimintana.. Tule yksin tai yhdessä puolisosi kanssa mukaan nuorekkaaseen innovatiiviseen porukkaamme osaltasi kehittämään toimintaamme. Osaaminen ja koulutusmyönteisyys ovat meille ykkösasia.
Kaksi viroista on Pyhäjärvellä, jossa meillä on uudet ajanmukaiset tilat, jotka antavat uudenlaiset mahdollisuudet terveys- ja sosiaalipalveluiden integraatioon. Olemme kirjaimellisesti saman katon alla. Asiakaslähtöisyys, toimintakyvyn tukeminen ja kuntoutus näkyvät toiminnassamme.
Koko Selänteen alueella on hyvin toimivat terveyskeskukset, joissa hoitajan vastaanotot tukevat asiakastyötä.
Avoinna olevista viroista yksi on avoinna Reisjärvi -Haapajärvi akselilla, Reisjärvellä työ on pääosin pienen paikkakunnan monipuolista lääkärinvastaanottotyötä.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on lääketieteen lisensiaatin tutkinto.

Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän lausunnon terveydentilastaan. Virassa on 6 kuukauden koeaika.
Kysy myös sijaisuuksia ja huomio meillä on etätyömahdollisuus.

Lisätietoja

http://www.selanne.net

Tutustu työnantajaan

Ylilääkäri Kirsi Kiukaanniemi kirsi.kiukaanniemi@selanne.net
Terveys- ja vanhuspalvelujohtaja Hannele Koski 044 5102020

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, Terveyden ja sairaanhoidon avopalvelut + esh
Osoite: KIRKKOKATU 2, 85800 Haapajärvi

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne sijaitsee Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa ja tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Haapajärven, Pyhäjärven ja Reisjärven kuntien asukkaille. Asukasluku alueella on noin 15 500. Selänne tuottaa ympäristöterveydenhuollon osalta palvelut myös Kärsämäen kunnalle.