Terveyskeskuslääkäri - Rovaniemen kaupunki

Rovaniemen kaupungin perusturvan toimialalla
on haettavana

5 terveyskeskuslääkärin virkaa
viroista neljä sijoittuu avovastaanotolle/terveydenhuollon palvelualue ja yksi ikäosaamiskeskus ja kotihoito/ikäihmisten palvelualue.

sekä
1 osastonlääkärin virka
viran sijoituspaikka on kuntoutussairaala.

Virkojen kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu lääkäri.

Tarjoamme innovatiivisen työyhteisön, osaavan verkoston kumppaniksi ja muutenkin mukavan työpaikan. Rovaniemen terveyskeskus on saanut kahtena vuonna peräkkäin täydet viisi tähteä NLY:n kyselyssä parhaista erikoistumispaikoista. Meidät on palkittu Lääkäriliiton laatupalkinnolla 2019. Kehitämme jatkuvasti toimintamme sujuvuutta ja laatua toimimalla aktiviisesti terveyskeskusten laatuverkostossa.

Työehdoissa noudatetaan kunnallista lääkäreiden virkaehtosopimusta.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain (1227/2016) 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.

Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Virkaan haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry. Hakuaika päättyy 31.10.2019 klo 15.00.

Mikäli ei ole mahdollisuutta jättää hakemusta Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun, tulee hakemus toimittaa postitse: Rovaniemen kaupunki, kaupunginkirjaamo, Koskikatu 27, 3. kerros tai toimittaa Rovaniemen kaupungin Olkkarin Osviitan asiakaspalvelupisteeseen: Rovaniemen kaupunki, kaupunginkirjaamo, Koskikatu 25, 2. kerros, PL 8216, 96200 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja toive ensisijaisesta sijoituspaikasta. Hakuaika päättyy 31.10.2019 klo 15.00.

Myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa huomioon.

Lisätietoja

http://www.rovaniemi.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Avovastaanoton ylilääkäri Outi Palmén, p. 016 322 4582, geriatrian ylilääkäri Kimmo Määttä p. 016 322 5619, osastonylilääkäri Teressa Pickering p. 016 322 4352 ja hallintoylilääkäri Paula Reponen, p. 0400 607 238, etunimi.sukunimi@rovaniemi.fi.

Perusturvan toimiala, terveydenhuollon palvelualue ja ikäihmisten palvelualue
Osoite: Hallituskatu 7, 96100 Rovaniemi

Rovaniemen kaupungin perusturvan toimialan toimintaa ovat avovastaanotto, aikuisten sosiaalinen kuntoutus ja tuki, aikuisten palveluohjaus ja kiireellinen sosiaalityö, erityisryhmien asumispalvelut, kotiin annettavat palvelut, kuntoutus, lastensuojelu, maahanmuuttajasosiaalityö, palveluohjaus ja ikäosaamiskeskus, perhesosiaalityö, perheneuvola, perheoikeudelliset palvelut, sairaalapalvelut, suun terveydenhuolto, terveysneuvonta, vammaissosiaalityö sekä ympärivuorokautinen hoiva ja palveluasuminen. Sosiaali- ja terveydenhuollossa työskentelee n. 1100 ammattilaista. Toimipisteitä on kymmeniä eri puolilla Rovaniemeä. Sosiaali- ja terveyspalveluiden tehtävät ovat monipuolisia, mielenkiintoisia ja haasteellisia. Ammattitaitoinen henkilöstö on toimintamme perusta ja siksi panostamme henkilökunnan osaamiseen ja kehittämiseen. Tervetuloa joukkoomme.