Yleislääkärin tehtävänkuva on monipuolinen. Meillä on erikoistumisopintojen suorittaminen mahdollista, ohjaus, seniorituki ja konsultointi on järjestetty. Omat mieltymyksesti huomiodaan työtehtävää sinulle räätälöidessä. Laboratorioanalysointi on omaa toimintaa ja röntgenkuva lausunnot saadaan erikoislääkäriltä tarvittaessa saman päivän aikana. Perusterveydenhuollon erikoislääkäripalvelut tuotetaan omana toimintana. Tule yksin tai yhdessä mukaan nuorekkaaseen innovatiiviseen porukkaamme osaltasi kehittämään toimintaamme. Osaaminen ja koulutusmyönteisyys ovat meille ykkösasia.
Kaksi viroista on Pyhäjärvellä, jossa meillä on uudet ajanmukaiset tilat, jotka antavat uudenlaiset mahdollisuudet terveys- ja sosiaalipalveluiden integraatioon. Olemme kirjaimellisesti saman katon alla. Viroista yksi on avoinna Haapajärvi-Reisjärvi akselilla. Reisjärvellä työ on pääosin pienen paikkakunnan monipuolista lääkärinvastaanottotyötä. Asiakaslähtöisyys, toimintakyvyn tukeminen ja kuntoutus näkyvät toiminnassamme.
Koko Selänteen alueella on hyvin toimivat terveyskeskukset, joissa hoitajan vastaanotot tukevat asiakastyötä.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on lääketieteen lisensiaatin tutkinto.

Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän lausunnon terveydentilastaan. Virassa on 6 kuukauden koeaika.
Kysy myös sijaisuuksia ja huomio, meillä on etätyömahdollisuus.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella kuntarekry.fi- palvelun kautta. Voit kuuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, PL 66, 85801 Haapajärvi. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee tällöin mainita tehtävän työavain
262102. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.selanne.net

Tutustu työnantajaan

Ylilääkäri Kirsi Kiukaanniemi kirsi.kiukaanniemi@selanne.net
Terveys- ja vanhuspalvelujohtaja Hannele Koski 044 5102020

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, Terveyden ja sairaanhoidon avopalvelut + esh
Osoite: Kirkkokatu 2, 85800 Haapajärvi

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne sijaitsee Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa ja tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Haapajärven, Pyhäjärven ja Reisjärven kuntien asukkaille. Asukasluku alueella on noin 15 500. Selänne tuottaa ympäristöterveydenhuollon osalta palvelut myös Kärsämäen kunnalle. Selänne on savuton.