Yleislääkärin tehtävänkuva on monipuolinen. Meillä on erikoistumisopintojen suorittaminen mahdollista, ohjaus, seniorituki ja konsultointi on järjestetty. Omat mieltymykset huomioidaan työtehtävää sinulle räätälöidessä. Perusterveydenhuollon erikoislääkäripalvelut tuotetaan omana toimintana. Tule yksin tai yhdessä mukaan nuorekkaaseen innovatiiviseen porukkaamme osaltasi kehittämään toimintaamme. Osaaminen ja koulutusmyönteisyys ovat meille ykkösasia.

Tehtävä painottuu neuvola- ja kouluterveydenhuollon työhön ja sisältää myös vastaanotto/päivystystyötä.
Koko Selänteen alueella on hyvin toimivat terveyskeskukset, joissa hoitajan vastaanotot tukevat asiakastyötä.
Viran kelpoisuusvaatimuksena on lääketieteen lisensiaatin tutkinto.

Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän lausunnon terveydentilastaan. Virassa on 6 kuukauden koeaika.
Kysy myös sijaisuuksia ja huomio, meillä on myös mahdollisuus osittain etätyöhön.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella kuntarekry.fi- palvelun kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, PL 66, 85801 Haapajärvi. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee tällöin mainita tehtävän työavain 305252.
Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.selanne.net

Tutustu työnantajaan

Ylilääkäri Kirsi Kiukaanniemi kirsi.kiukaanniemi@selanne.net
Terveys- ja vanhuspalvelujohtaja Hannele Koski 044 5102020

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, Terveyden ja sairaanhoidon avopalvelut + esh
Osoite: Kirkkokatu 2, 85800 Haapajärvi

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne sijaitsee Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa ja tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Haapajärven, Pyhäjärven ja Reisjärven kuntien asukkaille. Asukasluku alueella on noin 15 500. Selänne tuottaa ympäristöterveydenhuollon osalta palvelut myös Kärsämäen kunnalle. Selänne on savuton.