Yleislääkärin tehtävänkuva on monipuolinen. Meillä erikoistumisopintojen suorittaminen on mahdollista, ohjaus, seniorituki ja konsultointi on järjestetty. Omat mieltymykset huomioidaan työtehtävää sinulle räätälöidessä. Perusterveydenhuollon erikoislääkäripalvelut tuotetaan omana toimintana. Tule yksin tai yhdessä mukaan nuorekkaaseen innovatiiviseen porukkaamme osaltasi kehittämään toimintaamme. Osaaminen ja koulutusmyönteisyys ovat meille ykkösasia.

Virat ovat Pyhäjärvellä, jossa meillä on uudehkot ajanmukaiset tilat, jotka antavat uudenlaiset mahdollisuudet terveys- ja sosiaalipalveluiden integraatioon. Olemme kirjaimellisesti saman katon alla. Asiakaslähtöisyys, toimintakyvyn tukeminen ja kuntoutus näkyvät toiminnassamme. Toinen virka on ikääntyneiden palveluissa kotihoitoon ja asumispalveluihin, sekä toinen virka osasto- ja vastaanottotyöhön. Koko Selänteen alueella on hyvin toimivat terveyskeskukset, joissa hoitajan vastaanotot tukevat asiakastyötä.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on lääketieteen lisensiaatin tutkinto.

Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän lausunnon terveydentilastaan. Virassa on 6 kuukauden koeaika.
Kysy myös sijaisuuksia ja huomio, meillä on myös osittainen etätyömahdollisuus.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella kuntarekry.fi- palvelun kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, PL 66, 85801 Haapajärvi. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee tällöin mainita tehtävän työavain
305253. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.selanne.net

Tutustu työnantajaan

Ylilääkäri Kirsi Kiukaanniemi kirsi.kiukaanniemi@selanne.net
Terveys- ja vanhuspalvelujohtaja Hannele Koski 044 5102020

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, Terveyden ja sairaanhoidon avopalvelut + esh
Osoite: Toipilaspolku 1, 86800 Pyhäsalmi

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne sijaitsee Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa ja tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Haapajärven, Pyhäjärven ja Reisjärven kuntien asukkaille. Asukasluku alueella on noin 15 500. Selänne tuottaa ympäristöterveydenhuollon osalta palvelut myös Kärsämäen kunnalle. Selänne on savuton.