Terveyskeskuslääkäri - Kalajoen kaupunki

Kalajoki on elinvoimainen 12.400 asukkaan merenrantakaupunki, jossa asumisen laatua lisäävät hyvät julkiset ja yksityiset palvelut. Yhtenä Suomen suosituimpana ympärivuotisena matkailukeskuksena Kalajoki tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet rentoutumiseen ja vapaa-ajanviettoon.

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana

TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN virka

Oletko kiinnostunut monipuolisesta terveyskeskuslääkärin työstä? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi motivoitunutta ja kehitysmyönteistä työyhteisöä. Vahvistamme lähipalvelujamme uusien virkojen avulla. Haluamme tarjota asiantuntevaa ja monipuolista perusterveydenhuollon osaamista alueemme väestölle. Tavoitteenamme on painottaa oikea-aikaista avun tarjoamista ja ennaltaehkäisevää työtä. Olemme kiinnostuneita työmme kehittämisestä ja haluamme ylläpitää osaamistamme. Olemme myös koulutusterveyskeskus ja olemme kehittäneet nuorten kollegojen ohjausta ja tukea merkittävästi viime vuosina. Meillä on oma suun terveydenhuolto, röntgen ja laboratorio, sekä 26 akuuttipaikkaa sisältävä vuodeosasto. Työtilat ovat modernit, ja uusia toimitiloja ollaan rakentamassa.

Hakijassa arvostamme innostusta työhömme, joustavuutta, innovatiivisuutta ja yhteistyökykyisyyttä. Eduksi katsotaan yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto, kiinnostus erikoistua yleislääketieteeseen tai hyvä kokemus terveyskeskuslääkärin työstä.

Palkkaus on kilpailukykyinen ja tarjoamme myös joustoja kodin ja työelämän yhteensovittamiseksi. Meillä voit halutessasi toimia myös iltavastaanotolla. Viran kelpoisuusehtona on Suomessa yleislääkärin oikeudet omaavan laillistetun lääkärin pätevyys. Lisäksi edellytetään hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Virkaan valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Hakemukset virkaan tehdään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 23.10.2020 klo. 15.00 mennessä. Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Tarjoamme elämänläheistä ja vaihtelevaa arkityötä sopivankokoisessa työyhteisössä kolmessa toimipisteessämme. Tarvittaessa tuemme puolison työnhaussa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antavat Mervi Manninen, terveyskeskuslääkäri, mervi.m.manninen@kalajoki.fi ja Anu Eskelinen, ylilääkäri, anu.eskelinen@kalajoki.fi

Lisätietoja

http://www.kalajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Mervi Manninen, terveyskeskuslääkäri, mervi.m.manninen@kalajoki.fi ja Anu Eskelinen, ylilääkäri, anu.eskelinen@kalajoki.fi

Kalajoen kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Terveyspalvelut
Osoite: Kalajoentie 5, 85100 Kalajoki

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.