Terveyskeskuslääkäri - Säkylän kunta

Oletko etsimämme
TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRI?

Satakunnassa, Pyhäjärven rannalla sijaitsevassa Säkylässä on avoinna kolme terveyskeskuslääkärin virkaa sekä mahdollisuus YEK-vaiheen 9-12 kk pituiseen työjaksoon. Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia itsenäisesti lääkärin tehtävissä Suomessa.

Voit olla tuore kollega tai jo kokemusta kerryttänyt yleislääkäri tai soveltuvan alan erikoislääkäri. Toimimme Turun Yliopiston koulutusterveyskeskuksena, joten sekä YEK- että erikoistumisvaiheen työjaksoista saat tarvitsemaasi työkokemusta tutkintoa varten.

Terveyskeskuslääkärinä pystyt toimimaan kaikilla yleislääketieteen osa-alueilla joskin nyt ensi vaiheessa työsi painottuu avoterveydenhuoltoon. Tehtävässä on mahdollisuus myös etätyöhön, joten jokapäiväinen läsnäolo työpaikalla ei ole välttämätöntä. Halutessasi autamme majoituksen järjestämisessä ja Sinulla on myös mahdollisuus tehdä tavallista pidempiä työpäiviä kerryttääksesi täyden työajan esim. 3-4 päivässä viikossa.

Odotamme, että olet kiinnostunut oman työsi kehittämisestä ja hoidon vaikuttavuuden edistäminen perusterveydenhuollossa on lähellä sydäntäsi. Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen.

Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa ja edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Edellytämme lisäksi erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Hakuaika päättyy 4.10.2020 ja hakemukset osoitetaan ensisijaisesti kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi myös lähettää postitse osoitteella Säkylän kunta / sosiaali- ja terveystoimi / terveyskeskuslääkärin virka, Rantatie 268, 27800 Säkylä. Tiedustelut sosiaali- ja terveysjohtaja Taina Juvonen, p. 044-4575300 / taina.juvonen@sakyla.fi. tai terveyskesuslääkäri Riikka Heine p. 044 457 5220 / riikka.heine@sakyla.fi

Lisätietoja

http://www.sakyla.fi

Tutustu työnantajaan

sosiaali- ja terveysjohtaja Taina Juvonen, p. 044 457 5300 / taina.juvonen@sakyla.fi. tai terveyskesuslääkäri Riikka Heine p. 044 457 5220 / riikka.heine@sakyla.fi

Säkylän kunta, Perusturvatoimi
Osoite: Välskärintie 5, 27800 Säkylä

Säkylä on n. 6.800 asukkaan kunta Lounais-Suomessa, Satakunnassa. Vahvuuksiamme ovat Suomen suurin kehittyvä varuskunta, erikoistunut elintarviketuotanto, arvokas luonnonympäristö ja aito yrittäjyys. Säkylän kunta tarjoaa viihtyisän ja turvallisen asuinympäristön ja uudistusmyönteisen ilmapiirin.