Terveyskeskuslääkäri - Ylitornion kunta

Haemme terveyskeskuslääkäriä Ylitornion kuntaan. Viran kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys. Viranhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.
Kuntamme on jaettu kolmeen väestövastuualueeseen, joita hoidetaan lääkäri-hoitaja työparimallilla.
Terveyskeskuksessa on 20-paikkainen vuodeosasto ja käytössämme on Pegasos-tietojärjestelmä. Virka-ajan ulkopuolinen päivystys on siirretty Länsi-Pohjan ja Lapin keskussairaaloiden yhteispäivystykseen.

Viran täyttämisessä sovelletaan 6kk koeaikaa.

Valinta suoritetaan ehdollisena ja vahvistetaan sen jälkeen, kun virkaan valittu on esittänyt tutkinto- ja työtodistukset sekä hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan. Ylitornion kunnan työntekijä sitoutuu noudattamaan Ylitornion kunnan päihdeohjelmaa.

Lisätietoja

http://www.ylitornio.fi

Tutustu työnantajaan

Vastaava lääkäri Kari Askonen, puh. 041 433 8210 kari.askonen@ylitornio.fi

Ylitornion kunta
Osoite: Mellantie 5, 95600 Ylitornio

Ylitornio on n. 4 000 asukkaan ainutlaatuinen kulttuurien kohtaamispaikka. Kunnassa on viihtyisä ja turvallinen asuinympäristö, hyvät peruspalvelut sekä yrittäjäystävällinen ilmapiiri. Hyvä palvelutaso, puhdas luonto ja monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet tekevät Ylitorniosta houkuttelevan asuinpaikan niin nykyisille kuin uusillekin ylitorniolaisille.

Olemme savuton työyhteisö.