Terveyskeskuslääkäri - Kaarinan kaupunki

Haluatko mukaan kehitysmyönteiseen ja innovatiiviseen työyhteisöön? Haluatko tehdä lääketieteellisesti kiinnostavaa työtä ja hyödyntää laajalti omaa osaamistasi?

Meillä on Kaarinassa haettavana vakituinen terveyskeskuslääkärin virka.

Meillä voit tutkia potilaan niin pitkälle kuin oma osaamisesi riittää; käytössäsi ovat mm. oma laboratorio, röntgen ja laajat oman erikoissairaanhoidon konsultaatiomahdollisuudet, kuten MRI:t ja muu kuvantaminen. Tulevat kollegasi sanovat; olemme lääketieteellisesti motivoiva työpaikka.

Olemme myös joustavia; Meillä voit vaikuttaa omaan työaikaasi ja koulutuksiin pääsee. Voit halutessasi tehdä osa-aikaista työtä tai työskennellä arkena klo 7-17 välillä haluaminasi aikoina. Kaikki erikoislääkärit saavat meiltä kannettavan tietokoneen, joka mahdollistaa myös osittaisen etätyön tekemisen. Videovastaanotot, Omaolo ja omahoitoviestit ovat meillä arkipäivää. Potilastietojärjestelmä on Lifecare.

Me toimimme työparimallissa ja moniammatillisesti. Terveyskeskuksesta löytyy suoravastaanottokoulutuksen käyneitä fysioterapeutteja, lääkemääräämisoikeuden omaavia hoitajia, oma sosiaaliohjaaja, psykologeja, psykiatrisia sairaanhoitajia, oma geriatri, pediatri ja psykiatri. Lisäksi meillä käy paikan päällä myös neurologi ja korvalääkäri. Konsultaatiomahdollisuudet ovat erittäin hyvät.

Arvostamme innovatiivista ja tulevaisuuteen katsovaa asennetta sekä hyvää yhteistyökykyä. Nuorten lääkäreiden ohjaaminen on meille arkipäivää ja toivomme hakijalta kiinnostusta ohjaukseen ja koulutukseen. Monipuolinen lääketieteellinen osaaminen ja halu päivittää omaa osaamista on myös tärkeää.

Tule mukaan Kaarinan kollegiaaliseen porukkaan tekemään tärkeää työtä perusterveydenhuollossa. TYKS ja Turku ovat lähellä (8km), ilta- ja viikonloppupäivystyksiä ei ole.

Haemme ensisijaisesti yleislääketieteen erikoislääkäriä. Viran täytössä katsomme eduksi myös meneillään olevan yleislääketieteen erikoistumiskoulutuksen.

Tehtävän kelpoisuusehto on laillistettu lääkärin pätevyys Suomessa (Laki 312/2011, 4§).

Töiden aloitus voidaan sopia joustavasti keväälle 2021.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Hyvinvointipalvelut Tarja Huhtinen, Oskarinkatu 4, 20780 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Tutustu työnantajaan

Rita Arjonen, avosairaanhoidon ylilääkäri, rita.arjonen@kaarina.fi, 050-3145273
Antti Sandén, johtava ylilääkäri, antti.sanden@kaarina.fi, 050-4302135
Jos tarvitset apua sähköisen
hakemuksen jättämiseen, ota
yhteys rekrytointisuunnittelijaan:
Niina Alho
p. 050 314 6197
nina.alho@kaarina.fi

Kaarinan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveyspalvelut
Osoite: 20780 Kaarina

Kaarina on yli 34 000 asukaan kaupunki Varsinais-Suomessa. Olemme tutkitusti Suomen halutuin asuinpaikka ja luovin kunta. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Sopiva kokomme lisää yhteisöllisyyttä. Meille jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme työhyvinvointiin, jotta koko henkilöstömme voisi tehdä oman työnsä hyvin. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen.