Terveyskeskuslääkäri - Pieksämäen kaupunki

Pieksämäen kaupungin perusturvassa on haettavana 21.1.2021 klo 15 mennessä
3 terveyskeskuslääkärin virkaa

Työnkuvaan kuuluvat terveyskeskuslääkärin tehtävät ensisijaisesti vastaanotoilla tai vuodeosastolla. Tehtävään on mahdollista sisällyttää osaamisen ja kiinnostuksen mukaan sektorityötä perusterveydenhuollon muissa yksiköissä kuten mielenterveys- ja päihdepalvelut, perheiden palvelut (neuvolat, koulu- ja opiskeluterveydenhuolto), ikääntyvien palvelut.
Terveyskeskuksessa on panostettu lääkäreiden työoloihin ja Pieksämäen terveyskeskus on lääkäreiden keskuudessa pidetty työpaikka, jonne kannattaa tulla kauempaakin. Nuori Lääkäri yhdistyksen koulutuspaikkakyselyssä 2019 Pieksämäen terveyskeskus sai täydet viisi tähteä ja sijoittui valtakunnallisesti kyselyssä toiseksi. Terveyskeskuksen toimintaa on viime vuosina kehitetty paljon, käytössä on osittainen tiimimalli. Lääkäriaikojen saatavuus on varsin hyvä. Käytössä on chat- palvelu ja videovälittäiset vastaanotot. Etätyön mahdollisuuksia voidaan hyödyntää lääkärin työssä osittain.
Työssä vaaditaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja kokemusta perusterveydenhuollon lääkärin tehtävistä. Virkaan valitulta edellytetään Suomessa laillistetun lääkärin oikeuksia. Yleislääketieteen tai muun soveltuvan alan erikoislääkärin pätevyys katsotaan eduksi.
Palvelussuhteen ehdot ovat KVTES:n ja kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen mukaiset ja palkkaus paikallissopimuksen mukainen. Viikkotyöaika on 38,25 tuntia, osa-aikaisuudesta voidaan sopia. Ennen viran vastaanottamista valitun tulee toimittaa hyväksytty työhönsopivuuslausunto Pieksämäen kaupungin työterveyshuollosta. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Edellytämme tartuntatautilain § 48 mukaista rokotesuojaa. Pieksämäen kaupunki on savuton kunta. Aloitus 1.2.2021 (1 virka) ja 1.4. (kaksi virkaa) tai sovitusti.

Hakemus, johon liitetään CV, lähetetään Kuntarekry.fi -palvelun kautta, johon pääsee kotisivuillamme www.pieksamaki.fi/palvelut/avoimet-tyopaikat.


Lisätietoja

http://www.pieksamaki.fi

Tutustu työnantajaan

vt. johtava ylilääkäri Aino Rubini 044 368 6710

Pieksämäen kaupunki, Perusturva
Osoite: Tapparakatu 1-3, 76100 Pieksämäki

Pieksämäki on hieman alle 18 000 asukkaan kaupunki Etelä-Savossa. Kaupunki on tunnettu rautateiden risteyspaikkakunta ja se sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella keskellä Suomea. Luonto on lähellä ja kulttuuri- ja liikuntaharrastusten mahdollisuudet ovat monipuoliset. Kaupungin perusturvan vastuualue järjestää perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palvelut kuntalaisille.