Terveyskeskuslääkäri - Tyrnävän kunta

Tyrnävän kunta hakee terveyskeskuslääkäriä vakinaiseen virkasuhteeseen 1.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Terveyskeskus palvelee potilaita kunnan keskustassa. Samoissa v. 2006 rakennetuissa tiloissa toimivat vastaanotto, neuvolat, kuntoutus sisältäen fysioterapian ja puheterapian, mielenterveyspalvelut (konsultoiva psykiatri 1-2 viikon välein) ja suun terveydenhuolto. Tärkeimmät yhteistyötahot, kuten kunnantalo ja siellä toimiva sosiaalityö ja isoimmat koulut ovat aivan terveyskeskuksen vieressä.
Terveyskeskuksella on 5 lääkärinvirkaa. Virat ovat olleet viim. vuosina täytettyinä ja nyt haettava virka on ollut määräaikaisesti täytettynä marraskulta 2020 alkaen. Potilastietojärjestelmänä on käytössä Mediatri. Ilta-, yö- ja viikonloppupäivystys tapahtuu Oulun seudun yhteispäivystyksessä ja virkaan kuuluu päivystysvelvollisuus. Terveyskeskuksella ei ole omaa vuodeosastoa, ja perusterveydenhuollon tasoinen sairaalahoito hankitaan ostopalveluna.

Työ on monipuolista ja sen sisällöstä voidaan sopia varsin joustavasti. Ensisijaisesti työ painottuu vastaanottotyöhön, jonka lisäksi tehtävään kuuluu asumispalveluyksiköiden lääkärin tehtäviä ja kiinnostuksen mukaan koululääkärin tai neuvolalääkärin tehtäviä. Tässä pienehkössä työyhteisössä arvostetaan monipuolista terveyskeskustyötä tukevaa lääketieteellistä osaamista, yleislääketieteen erityispiirteistä innostumista ja moniammatillisen työotteen ja työyhteisötaitojen hallintaa.

Kelpoisuusehtona tehtävään on laillistetun lääkärin pätevyys. Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävässä sovelletaan koeaikaa.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 10.5.2021 klo 15 mennessä ensisijaisesti Kuntarekryn kautta tai postitse osoitteeseen Sosiaali- ja terveysosasto, Tyrnävän kunta, Kunnankuja 4, 91800 Tyrnävä. Kuoreen tulee kirjata merkintä haettavasta virasta. Liitetiedostona tai liitteenä pyydetään lähettämään CV tai ansioluettelo. Tarkistamme haastattelun yhteydessä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Yhteystiedot
Lisätietoja: johtava lääkäri Kyösti Ylimäki, p. 044 4971030 tai sähköposti kyosti.ylimaki@tyrnava.fi
http://www.tyrnava.fi

Lisätietoja

http://www.tyrnava.fi

Tutustu työnantajaan

Vs johtava lääkäri Kyösti Ylimäki, p. 044 4971030 tai sähköposti kyosti.ylimaki@tyrnava.fi

Tyrnävän kunta
Osoite: Kirkkotie 9, 91800 Tyrnävä

Tyrnävä - paikka kasvaa!

Oulun seudulla sijaitseva Tyrnävä on rohkea, kasvava ja kehittyvä noin 7 000 asukkaan maaseutukunta. Ikärakenteeltaan poikkeuksellisen nuoren kuntamme osalta on tärkeää, että voimme jatkossakin rakentaa omaleimaista, mielenkiintoista ja houkuttelevaa ympäristöä.

Tule mukaan reippaaseen ja ennakkoluulottomaan joukkoomme!

Sinulle suositellut työpaikat