Etsimme osastonlääkäriä Turengin terveyskeskussairaalaan vakituiseen virkaan.

Tarjoamme asianmukaiset työtilat ja työvälineet sekä hyvät koulutusmahdollisuudet. Näiden lisäksi saat upeat työkaverit ja erikoistuville säännölliset juniorimeetingit sekä ohjauksen. Terveyskeskuksessamme työskentelee useita yleislääketieteen erikoislääkäreitä ja kokeneita terveyskeskuslääkäreitä. Skopiat toteutetaan omana toimintana.

Terveyskeskussairaala on akuutti kuntouttava terveyskeskussairaala Turengissa. Meillä on oma röntgen ja laboratorio käytettävissä sekä kuntoutuksen ja hoitotyön ammattilaiset tukenasi.

Työ on virka-aikaista eikä päivystysvelvollisuutta ole.

Palkkauksemme on erittäin kilpailukykyinen Janakkalan oman erillisen virkaehtosopimuksen mukaan. Kokonaispalkka laillistetulle lääkärille on 6921 €, vähintään 3v työkokemuksen jälkeen 7780 €, erikoislääkärille 8239 - 8697 €.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun lääkärin pätevyys. Arvostamme yleislääketieteen, sisätautien, geriatrian tai muun soveltuvan alan erikoislääkärin tutkintoa sekä palliatiivisen hoidon erityspätevyyttä.

Viran hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa ja tartuntalain 48§ mukaisen rokotussuojan. Virassa on 6 kk koeaika ja virkaan valitun tulee esittää hyväksytty lääkärintodistus terveydentilasta.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava ylilääkäri Virpi Kröger puh 050 951 7034 virpi.kroger@janakkala.fi,
Avohoidon ylilääkäri Suvi Hämäläinen puh 050 591 7162 suvi.hamalainen@janakkala.fi

Lisätietoja

Janakkalan terveyspalvelut

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Tapailanpiha 13, 14200 Turenki

Sinulle suositellut työpaikat