Tule töihin mukavaan työporukkaan Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymään! Tarjoamme monipuolisen työnkuvan huomioiden sinun toiveesi. Osastoilla, palvelukeskuksissa ja vastaanotoilla toimii kokenut ja osaava hoitohenkilöstö. Erikoislääkärikonsultaatiot sujuvat joustavasti. Sairaalassa on edustettuna kymmenen eri erikoisalaa. Oma laboratorio ja röntgen mahdollistavat potilaiden tutkimisen ja hoidon myös perusterveydenhuollon puolella tavanomaista terveyskeskusta pidemmälle. Järjestämme säännöllistä sisäistä koulutusta ja etäyhteyksillä on mahdollisuus viikoittain osallistua OYS:n eri erikoisalojen viikkomeetinkeihin. YEK- tai erikoistumispalvelut suunnitellaan erikoistujan kanssa yhdessä ja ohjaajalääkärit toimivat erikoistujan tukena.

Meillä on nyt avoinna kaksi terveyskeskuslääkärin virkaa. Pätevyysvaatimuksena on laillistettu lääkäri. Työskentely tapahtuu joko terveyskeskusvastaanotolla, perusterveydenhuollon osastolla tai vanhuspalveluissa kiinnostuksesi tai koulutustarpeittesi mukaan. Yleislääketieteen tai geriatrian erikoislääkäritutkinto katsotaan eduksi. Työ alkaa 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Noudatamme viran täytössä kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.ras.fi
https://www.esitteemme.fi/raahen-seudun-hyvinvointikuntayhtyma/WebView/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat
Avohoidon tulosyksikköjohtaja Janne Jounila, janne.jounila@ras.fi, puh. 0401357837
vt. avohoidon ylilääkäri Helena Ristolainen, helena.ristolainen@ras.fi, puh 040 1358279
Geriatrian ylilääkäri Marja-Liisa Karjula, maisa.karjula@ras.fi, puh 044 439 4660
Johtava lääkäri Susanna Halonen, susanna.halonen@ras.fi, puh. 040 1358510

Lisätietoja

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 33.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä on savuton työpaikka.


Osoite: Rantakatu 4, 92100 Raahe

Sinulle suositellut työpaikat